Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

може, що не Ама с 60 к.с. кола - не знам твоята каква е Аз като се засека с някой ентусиаст на някой светофар - правим си импровизирани гонки Ама гледам да не се прекалява, все пак глупости глупости, ама трябва да са умерени

Коментар

кажете кога е следващата сбирка да си докарам стилото, че от както съм го купил не ми е останало свободна неделя

Коментар

Като свърши лятото ще съм по-редовен на сбирки, че сега не остава време от плаж и бири
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Е килъпчо, моето е Фиат Браво и е 103 коня ама може поне по бира да изпием или да те бия на плуване :D

Коментар

някой може ли да каже, за 24ти ли да глася возилото или за 31-ви ?

Коментар

някой може ли да каже, за 24ти ли да глася возилото или за 31-ви ?
              никой нищо не може да ти каже... то нашето е несериозна работа... по принцип 31-и, ама...п.п. то като гледам прогнозата за времето в неделя няма да е за излизане.... като си помисля, че софианци ходят на плаж по цял ден в това време
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

На 31-ви може и да организираме нещо стига да не е такава жега, че и бирите не спасяват положението
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Срещата е на 31ви... и тея дето не са идвали последните 3-4 месеца на среща - хич да не ми викат, че била несериозна работата... ние си се събираме по 4-5 фиата, вие като не идвате - вие губите Извън-форумно се събрахме дори 7 фиата, а само 3 бяхме от форума, ако станете малко по-сериозни може и повече да станем... Несериозна е не нашата, а вашата работа :Dтаа... следващата среща е на 31ви в 17:00 на West-а ... който не знае къде е - на първа страница има линк към bgmaps, или да ми пише ЛС и ще се уговорим нещо...По фиатските срещи си имаме редовни фиатаджии, които ходим всеки път ... и много мразя да ме наричат несериозен Щом аз отидох на 2 цилиндъра на среща в жегата, значи и най-голямата жега не Ви е оправдание

Коментар

Мислим да се преместим от Уеста и обсъждаме няколко варианта.http://clubalfaromeo.com/forum/showt...post313141Ще ви помоля да вземете отношение по въпроса
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD Alfa Romeo 145 1.6 TS

Коментар

Тъкмо щях да казвам, че последния път като минавах покрай West беше в нещо като ремонт или по-скоро беше поразбичкан, но видях темата на колегите с Алфите http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26206То има 10 дена до товагава ама няма да е лошо да се уточни мястото, така или иначе от тази среща натам ставам най-сериозния.

Коментар

Срещата е на 31ви... и тея дето не са идвали последните 3-4 месеца на среща - хич да не ми викат, че била несериозна работата... ние си се събираме по 4-5 фиата, вие като не идвате - вие губите SmileИзвън-форумно се събрахме дори 7 фиата, а само 3 бяхме от форума, ако станете малко по-сериозни може и повече да станем... Несериозна е не нашата, а вашата работа Very Happyтаа... следващата среща е на 31ви в 17:00 на West-а ... който не знае къде е - на първа страница има линк към bgmaps, или да ми пише ЛС и ще се уговорим нещо...По фиатските срещи си имаме редовни фиатаджии, които ходим всеки път ... и много мразя да ме наричат несериозен Evil or Very Mad Щом аз отидох на 2 цилиндъра на среща в жегата, значи и най-голямата жега не Ви е оправдание Smile
                        Килърчо, тея дето не са идвали последните 3-4 месеца на среща имат жена на която трябва да обръщат внимание, по две деца, които също искат своето, къща, която също иска поддръжка, ремонт и т.н. и куп други ангажименти... пък и не виждам с какво мога да се обогатя духовно от срещи с тийнове като тебе...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Е недей така де то момчето не сиак да каже,че не трябва да си гледаме къщите.Просто е малко импулсивен и малко по-темпераментен и подържа сбирките да са на ниво.

Коментар

Neokill подкрепям те макар,че от скоро притежавам ФИАТ/преди това само Алфи/ защото когато минавам покрай WEST или не работи или има келеши дето само се лигавят там с персонала.

Коментар

ОК, вече е решено - срещите се преместват на паркинга зад автото...Всяка втора и последна неделя от месеца на паркинга зад автото (или за по-кратко в заглавието - Хепи)...

Коментар

Да се надяваме че ще ставаме повече с края на лятотоhttp://clubalfaromeo.com/forum/showt...594#post315594
                                Alfa Romeo 156 1.9 JTD Alfa Romeo 145 1.6 TS

Коментар

Working...
                                X