може, що не Ама с 60 к.с. кола - не знам твоята каква е Аз като се засека с някой ентусиаст на някой светофар - правим си импровизирани гонки Ама гледам да не се прекалява, все пак глупости глупости, ама трябва да са умерени
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev
кажете кога е следващата сбирка да си докарам стилото, че от както съм го купил не ми е останало свободна неделя
Коментар
-
mnpenchev
-
някой може ли да каже, за 24ти ли да глася возилото или за 31-ви ?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Срещата е на 31ви... и тея дето не са идвали последните 3-4 месеца на среща - хич да не ми викат, че била несериозна работата... ние си се събираме по 4-5 фиата, вие като не идвате - вие губите Извън-форумно се събрахме дори 7 фиата, а само 3 бяхме от форума, ако станете малко по-сериозни може и повече да станем... Несериозна е не нашата, а вашата работа :Dтаа... следващата среща е на 31ви в 17:00 на West-а ... който не знае къде е - на първа страница има линк към bgmaps, или да ми пише ЛС и ще се уговорим нещо...По фиатските срещи си имаме редовни фиатаджии, които ходим всеки път ... и много мразя да ме наричат несериозен Щом аз отидох на 2 цилиндъра на среща в жегата, значи и най-голямата жега не Ви е оправдание
Коментар
-
Мислим да се преместим от Уеста и обсъждаме няколко варианта.http://clubalfaromeo.com/forum/showt...post313141Ще ви помоля да вземете отношение по въпросаAlfa Romeo 156 1.9 JTD Alfa Romeo 145 1.6 TS
Коментар
-
mnpenchev
Тъкмо щях да казвам, че последния път като минавах покрай West беше в нещо като ремонт или по-скоро беше поразбичкан, но видях темата на колегите с Алфите http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26206То има 10 дена до товагава ама няма да е лошо да се уточни мястото, така или иначе от тази среща натам ставам най-сериозния.
Коментар
-
Срещата е на 31ви... и тея дето не са идвали последните 3-4 месеца на среща - хич да не ми викат, че била несериозна работата... ние си се събираме по 4-5 фиата, вие като не идвате - вие губите SmileИзвън-форумно се събрахме дори 7 фиата, а само 3 бяхме от форума, ако станете малко по-сериозни може и повече да станем... Несериозна е не нашата, а вашата работа Very Happyтаа... следващата среща е на 31ви в 17:00 на West-а ... който не знае къде е - на първа страница има линк към bgmaps, или да ми пише ЛС и ще се уговорим нещо...По фиатските срещи си имаме редовни фиатаджии, които ходим всеки път ... и много мразя да ме наричат несериозен Evil or Very Mad Щом аз отидох на 2 цилиндъра на среща в жегата, значи и най-голямата жега не Ви е оправдание SmileFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Да се надяваме че ще ставаме повече с края на лятотоhttp://clubalfaromeo.com/forum/showt...594#post315594Alfa Romeo 156 1.9 JTD Alfa Romeo 145 1.6 TS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар