Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лятото определено ни куцат срещите. Този уикенд ще е традиционната среща на форума в Китен.За сега ми се очертава да работя в събота и да отскоча за няколко часа до Китен да се видим с колегите.Ще имам поне 2 свободни места при мен и ако има желаещи да ми пишат или дами се обадят.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Някой може ли да ме насочи, къде в Бургас да отида на реглаж на фаровете?
      Fiat Punto MK2 Sporting
      Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

eusunt написа:
        Някой може ли да ме насочи, къде в Бургас да отида на реглаж на фаровете?
        Omnicar, тоест Рено. Вчера бях там по този въпрос. по републиканска, аз те освирках. Бях със реното.

Коментар

Станахме двама за Китен. Има ли и други желаещи за разходка и среща с колегите?
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Привет колеги, кога и къде се срещате, та да намина и да се запозная с някои от вас? До 8.07 съм в Черноморец, така че хич не сте ми далече.
            Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
            Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ

Коментар

kamtosh написа:
              Привет колеги, кога и къде се срещате, та да намина и да се запозная с някои от вас? До 8.07 съм в Черноморец, така че хич не сте ми далече.
              Лятото направо сме ги забравили срещите. Всеки се е грабнал на нейде и не можем да се съберем.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Знаете ли дали плажа на Крайморие тази година има концесионер ? Сиреч дали има чадъри и шезлонги ?
                Brava 1.6 ELX

Коментар

здр

ruNNer написа:
                  Знаете ли дали плажа на Крайморие тази година има концесионер ? Сиреч дали има чадъри и шезлонги ?
                  има и то доста ама незнам какви пари е

Коментар

здр

някои може ли да ми намери профила на Галин от технополис да го питам нещо

Коментар

Re: здр

qnislav_88 написа:
                      Питай го по телефона-0898 435 974
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Re: здр

qnislav_88 написа:
                        Ако все пак държиш да узнаеш профила му - http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=2154
                        Fiat Punto MK2 Sporting
                        Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Има ли някой в Бургас кабел за свързване с лаптоп, че ми светна лампата на еърбега и след разкачане на акумулатора не загасна?
                          Fiat Punto MK2 Sporting
                          Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Момчета здравейте , кажете някой майстор (в Бургас) че спуках маркуч ( http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=102251 ) и ще се налага смяна и обезвъздушаване ...Може с адрес че не съм много на ти в Бургас и ще търся с GPS мерси много
                            Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

ChosenOne написа:
                              Момчета здравейте , кажете някой майстор (в Бургас) че спуках маркуч ( http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=102251 ) и ще се налага смяна и обезвъздушаване ...Може с адрес че не съм много на ти в Бургас и ще търся с GPS мерси много
                              Газаджия ли ти трябва или друг механик?Утре съм свободен и може да се видим за по кафе и съответно да те проводя до необходимият ти майстор.Телефона ми е 0885 08 22 83 Красимир.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

@krasio_79bs Имаш ЛС колега утре ще ти звънна
                                Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

Working...
                                X