galinchooo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://aukro.bg/listing.php/search?s...1%81%D1%82от тука пазаря аз течност и цигарки......Като идваш мини през монтажния център на технополис ще ти дам едното.Няма ядове...Поне няма да плащаш транспорт..хихи...FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:Хубав или тея от 2,50 дето само името им е никотин....Имам хубав на декан.Няма нищо общо с ментето.Ако искаш ела да ти дам едното шише че си поръчах 3бр.Като невидял....14лв е 30мл.....Отива ми за 1 месец...първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
galinchooo написа:http://aukro.bg/listing.php/search?sg=0&string=%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%82% D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D1%82%D0%B5%D1%87%D 0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82от тука пазаря аз течност и цигарки......Като идваш мини през монтажния център на технополис ще ти дам едното.Няма ядове...Поне няма да плащаш транспорт..хихи...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
колеги привет!Извинете ме че така направо ще ви попитам,но имам нужда от помоща ви.Та направо на въпроса къде в Бургас да си заредя климатика 2 месеца съм на морето и все ми се казва по 100 лв за зареждане от пловдив съм и там за около 40-60 лв го зареждат ако някой все пак реши да ми каже нека ми напише адреса или името и къде се намира въпросното място .Блягодаря ви предварителноFIAT Bravo 1.9 jtd 105hp 1999g
Коментар
-
Vasilevv777 написа:колеги привет!Извинете ме че така направо ще ви попитам,но имам нужда от помоща ви.Та направо на въпроса къде в Бургас да си заредя климатика 2 месеца съм на морето и все ми се казва по 100 лв за зареждане от пловдив съм и там за около 40-60 лв го зареждат ако някой все пак реши да ми каже нека ми напише адреса или името и къде се намира въпросното място .Блягодаря ви предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар