аз е как несъм ви видял нз аз минах с фият стило жълт е другата седмица
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Лятото ни куцат срещите и е напълно разбираемо.Всеки се е грабнал на нейде..първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Здравейте колеги!През уийкенда ще идвам в Бургас за Спирита и току що научих,че нямало да има паркоместа пред фестивала.Тук ще ми е нужна вашата помощ.Кажете моля , къде мога да си оставя колата на сигурно място (дори и платено да е) за цялата вечер и ако е възможно да не е много далеч от Централен градски плаж?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:Здравейте колеги!През уийкенда ще идвам в Бургас за Спирита и току що научих,че нямало да има паркоместа пред фестивала.Тук ще ми е нужна вашата помощ.Кажете моля , къде мога да си оставя колата на сигурно място (дори и платено да е) за цялата вечер и ако е възможно да не е много далеч от Централен градски плаж?
Коментар
-
krasio_79bs написа:Tqnkata написа:Здравейте колеги!През уийкенда ще идвам в Бургас за Спирита и току що научих,че нямало да има паркоместа пред фестивала.Тук ще ми е нужна вашата помощ.Кажете моля , къде мога да си оставя колата на сигурно място (дори и платено да е) за цялата вечер и ако е възможно да не е много далеч от Централен градски плаж?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар