Краси, нямаш късмет с ветробраните, батка. Сега се връщам от турско, ама йок за марея. Има за типо/темпра, предложиха ми за пунто, обаче това което ни тряваше, на 5-6 места питах и нищо. Даже тоя път бях снимал на темпрата ветробраните с гсм-а да им показвам направо какво търся, че предния път като ги купвах тях се запених докато им обясня за какво иде реч
Краси, нямаш късмет с ветробраните, батка. Сега се връщам от турско, ама йок за марея. Има за типо/темпра, предложиха ми за пунто, обаче това което ни тряваше, на 5-6 места питах и нищо. Даже тоя път бях снимал на темпрата ветробраните с гсм-а да им показвам направо какво търся, че предния път като ги купвах тях се запених докато им обясня за какво иде реч
И с баклавата нямаш късмет. Тоя път наблегнахме само на перилни препарати. То аз по принцип не си падам по сладкото много. (и малкия май се е метнал на мен) Едит: Тук тамън си дояждах дюнера и се чудихме накъде да поемаме пак и жената ме изненада с фотоапарата. Голям кът са им боклукчийските кошчета. Тая торбичка дето я държа си я докарах в България, защото не можах да намеря в близост до колата къде да я хвърля. А нашите митничари явно са ги нагряли след последната голяма издънка с рушветите и бая ровеха. Джобовете отзад в багажника, резервната гума, КАПАЧЕТО НА БУШОНИТЕ , под седалките ... За пръв път ми се случва от 2008 насам да ме проверяват така.
А тия турски ветробрани дали ще са качествени... Аз на Уното имах полски HEKO само на предните врати,а сега са на друг автомобил,но за 2 години грам не са избелели или матирали.На един приятел на Деу-то му бяха някакви други,но за 2 лета и на нищо не приличаха-изгорели,начупени,но не знам дали са турски и затова питам.Ето оттук бяха моите:http://www.kalocom.com/products/Vetrobrani_HEKO/47В ценоразписа има комплект 4 броя за Марея на 69лв.
EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар