Пич във всеки сервиз трябва да могат да ти оправят проблема ама ако е само за регулиране мисля че и сам ще можеш а и ще си спестиш парите.До капачките от където се сменят крушките има едни въртоци от там става регулирането,отиди на 15 метра срещу стена светни фаровете и регулираи.Трябва да е тъмно за да стане добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fiatfanatik написа:Пич във всеки сервиз трябва да могат да ти оправят проблема ама ако е само за регулиране мисля че и сам ще можеш а и ще си спестиш парите.До капачките от където се сменят крушките има едни въртоци от там става регулирането,отиди на 15 метра срещу стена светни фаровете и регулираи.Трябва да е тъмно за да стане добре.Fiat Bravo 1.2 82 hp(продаден)
Alfa Romeo 1.9 JTD 115 hp
Коментар
-
За срещата много ми се идва ама работата много ме притисна и до края на маи месец няма мърдане от Mall Galeriq.Много ме е яд,и е в моето село Краси да пиеш и заради мен!!!А на гонките караи на GASOLINE и да качиш снимки като се върнешfiat bravo 1.6 16v 103h.p.96,opel corsa cdti 1.3 75h.p.2008
Коментар
-
Браво бре!!!Толкова народ се събрахме днес ,а още няма снимки.Яниславеее ,де са снимките бре? Едно видео от картинг пистата днес-http://youtu.be/tYt6lJtI4wc
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар