Колеги, мой приятел търси да купи дизелово пунто мк2. Ако някой е чул нещо, да свирка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deivid написа:todorw написа:ПИчОВЕ ДАИТЕ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ НЯКАКВО МИРОПРИЯТИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА И НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ НО НЕ САМО НИЕ А И ВСИчКИ ПОЗНАТИ ПРИЯТЕЛИ И ГРУПИ ОТ РАЗЛИчНИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИHaters Gonna Hate
Коментар
-
quintessenz написа:deivid написа:todorw написа:ПИчОВЕ ДАИТЕ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ НЯКАКВО МИРОПРИЯТИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА И НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ НО НЕ САМО НИЕ А И ВСИчКИ ПОЗНАТИ ПРИЯТЕЛИ И ГРУПИ ОТ РАЗЛИчНИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
quintessenz написа:техногаз че са ми най-близко
Коментар
-
Между другото май и до стадион Нефтохимик са добри....гледам всеки път има коли вътре,вънка.Аз оттам си купувам разни части и консумативи за уредбата,но просто споделям мнение.Като вляза даже и да се работи по някоя кола веднага ме обслужват дори и за нещо дребно да съм отишъл.Последния път си взех газов клапан с гаранция и то цели 2 години,което ми направи впечатление.Иди и виж там какво ще те офертират като за твоята кола,че газова се слага един път и после или каране или ядовеEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
За Станимир също не мога да кажа ласкави думи.Последният път ходих за помощ за закъсала на пътя кола,карана от жена.Взимам го с моята,карам го до Мираж и казва дали може да я оправи и да търся начин след това да я дърпам на буксир.Въпреки ,че нямаше работа в сервиза и пиеха кафе ми изскочи с поста ,че шефа го нямало и не можел да дойде.Това при положение ,че сам си е шеф и естествено му се плаща да погледне колата.Та тия двете момчета които споменах по горе ми помогнаха с насоки по телефона къде да търся повредата и как да я отстраня.Шапка им свалям на такива.
Коментар
-
krasio_79bs написа:За Станимир също не мога да кажа ласкави думи.Последният път ходих за помощ за закъсала на пътя кола,карана от жена.Взимам го с моята,карам го до Мираж и казва дали може да я оправи и да търся начин след това да я дърпам на буксир.Въпреки ,че нямаше работа в сервиза и пиеха кафе ми изскочи с поста ,че шефа го нямало и не можел да дойде.Това при положение ,че сам си е шеф и естествено му се плаща да погледне колата.Та тия двете момчета които споменах по горе ми помогнаха с насоки по телефона къде да търся повредата и как да я отстраня.Шапка им свалям на такива.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
за тези "майстори" долу до стадиона и 1 добра дума не съм чул :D ще ги видя утре момчетата в техногаз до сега не сме имали проблеми със Ситроена винаги са помагали дори и с проблеми които не са свързани с газовото. хич не ми се нравят тез газови уредби ама на с тези цени на бензина.....Haters Gonna Hate
Коментар
-
Еми значи не ги бива! Аз не съм се възползвал от услугите им като майстори,а само споделих,че и там се занимават доста усилено и предположих,че ги бива ама явно са като повечето...Аз по принцип имам особено мнение към всякакъв тип майстори и гледам всичко сам да си правяEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар