Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, мой приятел търси да купи дизелово пунто мк2. Ако някой е чул нещо, да свирка.
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

deivid написа:
      todorw написа:
      ПИчОВЕ ДАИТЕ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ НЯКАКВО МИРОПРИЯТИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА И НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ НО НЕ САМО НИЕ А И ВСИчКИ ПОЗНАТИ ПРИЯТЕЛИ И ГРУПИ ОТ РАЗЛИчНИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
      Видях какво стана със предните стачки нищо. Ходих горих бензин, виках.... Ама файда, НЯМА. Тъй че протести-мротести не псисъствам, малчиливо протестирам.
      мълчаливо колкото и да съм анти на алтернативните горива до края на седмицата слагам газово не се издържа вече.....
      Haters Gonna Hate

Коментар

quintessenz написа:
        deivid написа:
        todorw написа:
        ПИчОВЕ ДАИТЕ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ НЯКАКВО МИРОПРИЯТИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА И НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ НО НЕ САМО НИЕ А И ВСИчКИ ПОЗНАТИ ПРИЯТЕЛИ И ГРУПИ ОТ РАЗЛИчНИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
        Видях какво стана със предните стачки нищо. Ходих горих бензин, виках.... Ама файда, НЯМА. Тъй че протести-мротести не псисъствам, малчиливо протестирам.
        мълчаливо колкото и да съм анти на алтернативните горива до края на седмицата слагам газово не се издържа вече.....
        къде ще го слагаш?
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

техногаз че са ми най-близко
          Haters Gonna Hate

Коментар

quintessenz написа:
            техногаз че са ми най-близко
            Не бих сложил повече при тях.Никакво отношение нямат към клиентите си.Препоръчвам ти гаражите срещу шел в комлука.Гараж 2 при Петко и Илия.Почти 4 години от как съм го сложил при тях и не мога да кажа лоша дума.Днес даже бях при тях за смяна на филтри и преглед на системата.Ако искаш пиши на ЛС за телефони на двамата.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Между другото май и до стадион Нефтохимик са добри....гледам всеки път има коли вътре,вънка.Аз оттам си купувам разни части и консумативи за уредбата,но просто споделям мнение.Като вляза даже и да се работи по някоя кола веднага ме обслужват дори и за нещо дребно да съм отишъл.Последния път си взех газов клапан с гаранция и то цели 2 години,което ми направи впечатление.Иди и виж там какво ще те офертират като за твоята кола,че газова се слага един път и после или каране или ядове
              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

За Станимир също не мога да кажа ласкави думи.Последният път ходих за помощ за закъсала на пътя кола,карана от жена.Взимам го с моята,карам го до Мираж и казва дали може да я оправи и да търся начин след това да я дърпам на буксир.Въпреки ,че нямаше работа в сервиза и пиеха кафе ми изскочи с поста ,че шефа го нямало и не можел да дойде.Това при положение ,че сам си е шеф и естествено му се плаща да погледне колата.Та тия двете момчета които споменах по горе ми помогнаха с насоки по телефона къде да търся повредата и как да я отстраня.Шапка им свалям на такива.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  За Станимир също не мога да кажа ласкави думи.Последният път ходих за помощ за закъсала на пътя кола,карана от жена.Взимам го с моята,карам го до Мираж и казва дали може да я оправи и да търся начин след това да я дърпам на буксир.Въпреки ,че нямаше работа в сервиза и пиеха кафе ми изскочи с поста ,че шефа го нямало и не можел да дойде.Това при положение ,че сам си е шеф и естествено му се плаща да погледне колата.Та тия двете момчета които споменах по горе ми помогнаха с насоки по телефона къде да търся повредата и как да я отстраня.Шапка им свалям на такива.
                  Хаха мисля,че се сещам вече.Сега разбирам и потвърждавам.Сериозни пичове ще да са.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Точно за същата случка става въпрос. В час пик не ми се мислеше как щяхме да го дърпаме бравото.Добре ,че още има хора човеци на тоя свят.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз мойто газово си го сложих там мисля че са същите двама едри имена ннезнам предпоследния гараж май бяха
                      Punto Mk2 1.2I Sx

Коментар

за тези "майстори" долу до стадиона и 1 добра дума не съм чул :D ще ги видя утре момчетата в техногаз до сега не сме имали проблеми със Ситроена винаги са помагали дори и с проблеми които не са свързани с газовото. хич не ми се нравят тез газови уредби ама на с тези цени на бензина.....
                        Haters Gonna Hate

Коментар

Еми значи не ги бива! Аз не съм се възползвал от услугите им като майстори,а само споделих,че и там се занимават доста усилено и предположих,че ги бива ама явно са като повечето...Аз по принцип имам особено мнение към всякакъв тип майстори и гледам всичко сам да си правя
                          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

еми то като цяло аз вече всичко съм сложил в колата отивам да ми вържат жиците (че хич не ме бива с тях) и да го настроят
                            Haters Gonna Hate

Коментар

Думай сега как мина операцията,ще живее ли пунтото???
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

IT’S ALIVEEE очаква ме и малко пътуване тая седмица да видим за какво става дума
                                Haters Gonna Hate

Коментар

Working...
                                X