Към колегата "kal0yanch40" един въпрос.В М.Рудник ли се движи тая кола най често.Лятото спукаха телефона на жената да и звънят посред нощ че са ме видели в комплекса през деня.....че и с булка на седалката..... :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
galinchooo написа:Към колегата "kal0yanch40" един въпрос.В М.Рудник ли се движи тая кола най често.Лятото спукаха телефона на жената да и звънят посред нощ че са ме видели в комплекса през деня.....че и с булка на седалката..... :D :D :DFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Нямаш си представа колко скандали съм отнесъл..хихихихихихи....последно през деня лятото колата ми е постоянно на паркинга на технополис,обаче ми звъни жената...КЪДЕ СИИИИИИ....видя ли са те преди малко в М.Рудник...возил си няква жена отпред.ко праиш там....хахахахахахаха...а иди се опавяйFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
kal0yanch40 написа:galinchooo написа:Към колегата "kal0yanch40" един въпрос.В М.Рудник ли се движи тая кола най често.Лятото спукаха телефона на жената да и звънят посред нощ че са ме видели в комплекса през деня.....че и с булка на седалката..... :D :D :D
Коментар
-
Re: здр
qnislav_88 написа:А колкото до мястото не е лошо а и цените са добриFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Re: здр
kal0yanch40 написа:qnislav_88 написа:А колкото до мястото не е лошо а и цените са добри
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар