Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Към колегата "kal0yanch40" един въпрос.В М.Рудник ли се движи тая кола най често.Лятото спукаха телефона на жената да и звънят посред нощ че са ме видели в комплекса през деня.....че и с булка на седалката..... :D :D :D
    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

galinchooo написа:
      Към колегата "kal0yanch40" един въпрос.В М.Рудник ли се движи тая кола най често.Лятото спукаха телефона на жената да и звънят посред нощ че са ме видели в комплекса през деня.....че и с булка на седалката..... :D :D :D
      ХАХАХАХА.Направо ме разби .Да в М.Рудник се върти.Обаче булки в Бургас,аз не съм качвал,само сестра ми и майка ми.А между другото,в М.Рудник има още една такава,Брава,карат я едно младо семейство,възможно и тях да са видели.Те като гледат,не виждат ли номера на колата или кой кара.Естествено не,обаче веднага клюката се разпространява и се гледа сеир.Просто нямам думи,колко лоши са хората .........
      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Нямаш си представа колко скандали съм отнесъл..хихихихихихи....последно през деня лятото колата ми е постоянно на паркинга на технополис,обаче ми звъни жената...КЪДЕ СИИИИИИ....видя ли са те преди малко в М.Рудник...возил си няква жена отпред.ко праиш там....хахахахахахаха...а иди се опавяй
        FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

В такъв случай,може да си 9999%,че жената те обича.Аз поне,така го възприемам.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

kal0yanch40 написа:
            galinchooo написа:
            ХАХАХАХА.Направо ме разби .Да в М.Рудник се върти.Обаче булки в Бургас,аз не съм качвал,само сестра ми и майка ми.
            Майка ти и сестра ти не са ли булки

Коментар

За вас ако са булки,за мен са майка и сестра.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Казвайте ще сменяме ли мястото на срещите? Дейвид ,хареса ли ти новото място ?
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Какво стана?Събрахте ли се? Извинявам се че не дойдох ама нещо се намръзнах през деня и после не ми се излизаше от нас.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Събрахме се около 10 човека.Бива си местенцето,спокойно е,има големи маси,не се пуши в основната зала и кафето е добро.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

здр

krasio_79bs написа:
                      Казвайте ще сменяме ли мястото на срещите? Дейвид ,хареса ли ти новото място ?

Коментар

здр

А колкото до мястото не е лошо а и цените са добри

Коментар

Аз бачкам и разни ремонти в къши имам Щом всичко е наред, сменяйте мястото. Когато неделя ми е почивен ден и нямам задачи ше идвам Сега си имам оснувателна причина за моето отсъствие :P

Коментар

Re: здр

qnislav_88 написа:
                            Добри,добри,колко да са добри.Като не е за без пари,каква е файдата. В неделя ще се опитам да съм там.Поздрави от Варна.
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Re: здр

kal0yanch40 написа:
                              qnislav_88 написа:
                              Добри,добри,колко да са добри.Като не е за без пари,каква е файдата. В неделя ще се опитам да съм там.Поздрави от Варна.
                              Ами като 0,80лв. кафе как ти звучи,или кола 1,50лв.,сравнение с WEST-та доста по добре са цените,там кафето е 1,20,а колата 3,00лв. маи или 2,20 нещо от сорта

Коментар

здр

за утре кои,ще идва?

Коментар

Working...
                                X