Утре ще се събираме ли,за първи път.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Много интересен подход за промяна на мястото.Дейвид,няколко пъти споменаваш ,че искаш да се събираме на друго място,но нито един път не си предложил такова.Предложи първо конкретно място,на което да има достатъчно място за паркиране и спокойна обстановка за раздумки.Ще обсъдим предложението и ще решим дали да променим мястото.В крайна сметка ,не се събираме заради мястото,а за да се видим с приятели.
Коментар
-
Аз съм идвал само един път на "срещите" и не останах очарован...не познавам никой(само Красъо но той не беше там) и само един колега пожела да се запознаем.Ако си търсите нови хора,които да идват на срещите трябва да наблегнете малко на манталитета и да имате желание за това,а не човек да се чувства като изолиран или като натрапник.Както и да е.Без лоши чувства. А по въпроса за промяна на мястото може да се насочите към технополис,техномаркет,кауфланд.......и др.Паркингите са големи.За кафене има само на технополис мисля а и мястото е клюкарскоFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Личното ми мнение е ,че тези неща се обсъждат очи в очи.Който има желание за смяна или за каквото и да е било предложение в редно да го сподели по време на някоя от срещите.Както казах и по горе не сме се венчали с мястото.Просто за момента няма по-добро предложение.Като се видим в 16:00 очаквам да продължим с дискусията по въпроса.
Коментар
-
Краси много бързаш.Внимавай,че до спирката и горе на светофара вардят понякога,да не те изненадат.А това странно тракане,било от пистовия ремък.Одеве несъм го чул,заради музиката.Вече е тип-топ работата.От утре съм варненец,така че в неделя няма да мога да дойда.Но пък може да навестя колегите във Варна.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар