Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги,кажете от къде,да си взема предни накладки.В кой магазин има най-добър избор,м/у видове (меки/твърди),както и цени.п.п Взех си вече.За марката мисля,че беше REMSA,ако не се бъркам.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Re: здр

qnislav_88 написа:
      krasio_79bs написа:
      Браво много добра фото сесия
      Браво Краси
      Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
      Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г

Коментар

Предложение за пътуване към Италфест 2011

Колеги,предлагам на 08.10 да се съберем в 8.00 на ОМВ на изхода за София.Пием кафенце,нахранваме добичетата и в 8:30 потегляме в колона за Сливен.Поради факта ,че събитието ще е цял ден ви напомням за всеки случай да се запасите с храна и напитки.На място със сигурност ще има нещо,но чакането на опашка ще ви помрачи феста.Носете си и топли дрехи защото не се знае как ще ни изненада времето.Сборен пункт на ОМВ до МетроЧас 8:00Потегляне за Сливен 8:30
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Има сделка. 08:00 на ОМV.Утре трябва да ми пратят рекламните материали за феста. Трябва да се видим да раздаваме наляво-надясно.
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Peugeot 307 1.6 HDi 16V 110hp

Коментар

Тази неделя на срещата може да раздадеш брошури на колегите и за седмица да се пръснат из комплексите по местоживене.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Тази неделя на срещата може да раздадеш брошури на колегите и за седмица да се пръснат из комплексите по местоживене.
              Тази Неделя се води първа за месеца и няма официална сбирка. Нищо не ни пречи обаче, да се съберем извънредно.

Коментар

Няма първи, няма последни.Всека неделя сме на линия.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Няма първи, няма последни.Всека неделя сме на линия.
                  Ee, верно, че вие сте силна бригада. Ние сме всяка втора и последна Неделя. Писах и в нашия форум да се съберем Събота.Лошото е, че много късно се сетиха за тези рекламни материали. Реално няма време. Случайните хора, към които са насочени листовките имат време от тази Неделя до другата Събота да решат дали могат да дойдат на феста.

Коментар

Ще пътуваме защо да не пътуваме Стига да ме изкара до драга и обратно, значи и на 8ми ще върви
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Колеги, малко съм офтопик, ама да ви попитам да кажете някое хубаво местенце за пикник покрай Бургас? Ако искате пишете и на ЛС да не се спами допълнително.
                      Fiat Punto MK2 Sporting
                      Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Парка на минералните бани.Наслагали са пейки и маси за пикник.Има вода наблизо и място къде да се рита топка или други игри.ПП.Като ви гледам аватарите май съм изкарал по някоя друга бира
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ся днес ли ще се събираме или утре. Да приказваме за феста

Коментар

deivid написа:
                            От де ти дойде на акъла па за днес???Утре естествено.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                              deivid написа:
                              От тука съм се излъгал.. "Писах и в нашия форум да се съберем Събота. "

Коментар

deivid написа:
                                krasio_79bs написа:
                                deivid написа:
                                От тука съм се излъгал.. "Писах и в нашия форум да се съберем Събота. "
                                Момци, ударихме греда. Не са ми изпратили рекламните материали. От София казаха, че в Петък ще ги пуснат за да са при мен в Събота.Така че за утре работата с тези материали отпада. Лошото е, че целта им съвсем ще се обезсмисли, ако дойдат през седмицата. Много закъсняха с тези плакати и листовки тази година...

Коментар

Working...
                                X