Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

айдее, юрушшшш.... не са бой ще стане една агитка, в твоя чест

Коментар

kal0yanch40 написа:
      А пък kosta незнам с какво ще идваш,ама засилиго по надолнищата,че към 20:00 да дойдеш.
      той @kosta е примерен водач и спазва ограниченията п.п. бройте ме и мен ако не забравя до сряда вечерта старост-нерадост... бтв - от утре съм в отпуск
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

здр

Може и аз да намина :P само уточнете къде ще сте

Коментар

donnna написа:
          kal0yanch40 написа:
          А пък kosta незнам с какво ще идваш,ама засилиго по надолнищата,че към 20:00 да дойдеш.
          той @kosta е примерен водач и спазва ограниченията п.п. бройте ме и мен ако не забравя до сряда вечерта старост-нерадост... бтв - от утре съм в отпуск
          Ти кажи със сигурност в колко часа,па те младежите ще дойдат където трябва.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хубаво ще е тая вечер,да се изясни в колко и къде.Че незнам дали утре вечер ще имам достъп до компютъра.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Първо искам да се извиня за провала, за сряда вечер, но колата (служебната) ми в последния момент влезна в сервиз. Така, че пътувам в четвъртък, и ако не съм ви убил желанието ще бъда в Бургас на 21.07.11 вечерта.
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Да не би случайно да е френска служебната.Чак пък провал.Еми четвъртък,четвъртък,важното е да се съберем.Пък ако останеш и за неделя,грешка няма да имаш.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                  Да не би случайно да е френска служебната.Чак пък провал.Еми четвъртък,четвъртък,важното е да се съберем.Пък ако останеш и за неделя,грешка няма да имаш.
                  Ей как позна бе??? Точно френска му е.Рено Канго.Дано да го бъде.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ем,чи как няма да позная,само френските к*рви,праят тоя номер в последния момент.От личен опит го знам - Рено Рапид.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

popara801 написа:
                      kal0yanch40 написа:
                      Френско е ама е пежо партнер
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                        popara801 написа:
                        kal0yanch40 написа:
                        Френско е ама е пежо партнер
                        Ами явно си я сменил.Аре да ти е честито поне е от лъвовете.И повече безаварийни.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

и така момци утре вечер кацам 20.30/ч на паркинга на капаните, ако Краси не ме вземе от Авеню

Коментар

kosta написа:
                            и така момци утре вечер кацам 20.30/ч на паркинга на капаните, ако Краси не ме вземе от Авеню
                            Коста,преди малко ме "зарадваха" ,че утре вечер ще получавам стока баце.Не знам дали ще мога да се оправя до 20.30,ще се чуем по телефона и ще се разберем,че има много променливи.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

няма проблем ще те изчакаме

Коментар

аз ши тъ взема! 20.17 ч. съм на Авеню-то!п.п. айде, че жината ми изяде главата да съм я водил някъде... утре ше я ядат комарите на капаните
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X