Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги от Бургас,призовавам Ви да споделяте всяка забелязана от вас нередност по Бургаските улици.Сайтът към който съм пуснал линк работи съвместно с Община Бургас и се надявам ,че ще помогне за бързо и ефективно решаване на част от проблемите на Бургас.За територията на Общината можете да съобщавате за опасни сгради, неработещо улично осветление или светофарна система, висящи кабели, незаконни сметища, течове на вода, замърсяване на въздуха, непочистени плажове и други.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Има няколко ключодържателя.Предвидил съм:Дянко-ретераНаско-скуадратаКуни-доннаНики-коко69Свилен-бат прохоJoroАбе малко кат полицейска сводка стана списъка Има около 10 ключодържателя,кой се вреди за него ще има,за останалите следващата партидаИ да се похваля каква тениска си направих...Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г
Коментар
-
Re: здр
qnislav_88 написа:krasio_79bs написа:Имам и за двамата.eusunt да ми се обади на 0885 08 22 83 да му обясня къде да се видим.Ще има и голям стикер.
Коментар
-
krasio_79bs написа:qnislav_88 написа:krasio_79bs написа:Имам и за двамата.eusunt да ми се обади на 0885 08 22 83 да му обясня къде да се видим.Ще има и голям стикер.
Коментар
-
qnislav_88 написа:krasio_79bs написа:qnislav_88 написа:krasio_79bs написа:Имам и за двамата.eusunt да ми се обади на 0885 08 22 83 да му обясня къде да се видим.Ще има и голям стикер.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар