Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

.

:D
    Прикачени файлове
    пунто MK1 1.1 98г
    МЕТАН
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

Re: .

georg_ijelev написа:
      :D
      колко гори този звяр

Коментар

около 300 калории /час
        пунто MK1 1.1 98г
        МЕТАН
        През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

Снабдени с ключодържатели до момента:1.Дянко 2.Свилен3.Дейвид4.Стоян5.Куни6.Наско7.Янислав8."Па паза"9.Георги10.Коста.11.Красимир12............
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги от Бургас,призовавам Ви да споделяте всяка забелязана от вас нередност по Бургаските улици.Сайтът към който съм пуснал линк работи съвместно с Община Бургас и се надявам ,че ще помогне за бързо и ефективно решаване на част от проблемите на Бургас.
            За територията на Общината можете да съобщавате за опасни сгради, неработещо улично осветление или светофарна система, висящи кабели, незаконни сметища, течове на вода, замърсяване на въздуха, непочистени плажове и други.
            http://aktiven.bg/
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Има няколко ключодържателя.Предвидил съм:Дянко-ретераНаско-скуадратаКуни-доннаНики-коко69Свилен-бат прохоJoroАбе малко кат полицейска сводка стана списъка Има около 10 ключодържателя,кой се вреди за него ще има,за останалите следващата партидаИ да се похваля каква тениска си направих...
              Краси неми остана време да мина край теб вчера . Тези дни пак ми се очертава да идвам до Бургас ,и непременно ще мина да се видим .Да ми запазиш ключодържател .Наско ако мини по рано от мен и идва към Влас нека го вземи. Насе чакам те да се обадиш да пием по бира във Влас
              Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
              Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г

Коментар

krasio_79bs написа:
                Снабдени с ключодържатели до момента:1.Дянко 2.Свилен3.Дейвид4.Стоян5.Куни6.Наско7.Янислав8."Па паза"9.Георги10.Коста.11.Красимир12............
                Имаш ли един останал за мен? И голям стикер? Казваш място да дойда да си ги взема, ако имаш, ако не на срещата.
                Fiat Punto MK2 Sporting
                Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Имам и за двамата.eusunt да ми се обади на 0885 08 22 83 да му обясня къде да се видим.Ще има и голям стикер.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

здр

krasio_79bs написа:
                    Имам и за двамата.eusunt да ми се обади на 0885 08 22 83 да му обясня къде да се видим.Ще има и голям стикер.
                    а имаше ли външни стикери да им ги лепкам на стъклата

Коментар

Re: здр

qnislav_88 написа:
                      krasio_79bs написа:
                      На кого да ги лепкаш?Те са за съфорумци.Не са за безразборно лепене по автомобили.Инак имам десетина броя от малките за външно лепене,още около 20 броя за вътрешно лепене,около 10 от големите за вътрешно лепене и 6 броя от кръглите големи за вътрешно.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                        Снабдени с ключодържатели до момента:1.Дянко 2.Свилен3.Дейвид4.Стоян5.Куни6.Наско7.Янислав8."Па паза"9.Георги10.Коста.11.Красимир12.eusunt13...... ......
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                          qnislav_88 написа:
                          krasio_79bs написа:
                          На кого да ги лепкаш?Те са за съфорумци.Не са за безразборно лепене по автомобили.Инак имам десетина броя от малките за външно лепене,още около 20 броя за вътрешно лепене,около 10 от големите за вътрешно лепене и 6 броя от кръглите големи за вътрешно.
                          Ще ги лепкам на всички фиати па може някои да се излъже да доиде

Коментар

qnislav_88 написа:
                            krasio_79bs написа:
                            qnislav_88 написа:
                            krasio_79bs написа:
                            Ще ги лепкам на всички фиати па може някои да се излъже да доиде
                            За подобна агитация няма стикери.Нали ти дадох брошури,те са точно за това.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Снабдени с ключодържатели до момента:1.Дянко2.Свилен3.Дейвид4.Стоян5.Куни6.Наск о7.Янислав8."Папаза"9.Георги10.Коста.11.Красимир12 .eusunt13.Живко14.Калоян
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Харесват ли ви ключодържателите, нищо не казвате? За агитация са оранжевките брошури, а тия стикери за външно лепене са подходящи за бусове и баничарки без стъкла, за лаптопа, някои си лепят на колелата, даже май в тази тема имаше такъв.

Коментар

Working...
                                X