Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здр

Прикачени файлове

Коментар

Тъкмо се притесних ,че сте само с Пунто.Добре ,че видях Жоро с Мареата.Това бялото Пунто на кого е?Вчера ми бипна на излизане от морската,а и май съм го засичал и на паркинга на мола,но така и не сме се запознали с колегата.И се организирайте да идем на срещата в Китен.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

я

ЯЯЯЯЯЯ какво голямо сиво пунто е застанало зад синия спортинг
        пунто MK1 1.1 98г
        МЕТАН
        През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

krasio_79bs написа:
          Тъкмо се притесних ,че сте само с Пунто.Добре ,че видях Жоро с Мареата.Това бялото Пунто на кого е?Вчера ми бипна на излизане от морската,а и май съм го засичал и на паркинга на мола,но така и не сме се запознали с колегата.И се организирайте да идем на срещата в Китен.
          Стига да несъм на работа и да има лв. съм с вас ама без нощувка

Коментар

krasio_79bs написа:
            Скоро ще да ставаме Пунто сбирка, както споменаха колеги..Иначе трябва да си измия колатаааа...
            Fiat Punto MK2 Sporting
            Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

за Китен предлагам петък или събота да напраим една колона до там. кажете кога точно и час аз съм за към 5-6 в събота среща на обичайното място и потегляме натам
              Haters Gonna Hate

Коментар

Ехее много народ трябва и аз да се вясна
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  Ехее много народ трябва и аз да се вясна
                  Ми ко са монташ базикам се

Коментар

eusunt написа:
                    krasio_79bs написа:
                    Скоро ще да ставаме Пунто сбирка, както споменаха колеги..Иначе трябва да си измия колатаааа...
                    Аз днеска я измих моята ама в неделя съм на работа и няма да мога да доида снимаите да видя колко пунтото има

Коментар

Както бяхме мнозинство, Пунто МК2-тата, днес се очаква аз да съм единственото такова.. Някой колега да ми дойде на помощ (че и да се запознаем, че освен Янислав и Димо, друг с Пунто мк2 не познавам :D)?
                      Fiat Punto MK2 Sporting
                      Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

На 30-ти ще ходя към Китен, някой ще поеме ли ангажимент да ме чака някъде в Бургас по пътя ми, та да се срещнем и да ви заредя със стикери? Ще нося и ключодържателчета у мен, както и от картите за еко, а дотогава може би ще са у мен и черните форумски фанелки.

Коментар

здр

ogi28b написа:
                          На 30-ти ще ходя към Китен, някой ще поеме ли ангажимент да ме чака някъде в Бургас по пътя ми, та да се срещнем и да ви заредя със стикери? Ще нося и ключодържателчета у мен, както и от картите за еко, а дотогава може би ще са у мен и черните форумски фанелки.
                          по колко парички са тениските и ключодържателите

Коментар

Тениските не знам, като ги взема, ще уточним, май бяха по 10 лв, другите неща са подаръци с пари на форума.

Коментар

Той Краси е нашия бригадир ама ако не отговори. Ще дойде някой друг на входа на БургасЕдно ключодържателче за мен, си реервирам

Коментар

и аз искам ключодържателче ако няма все пак кой да ги вземе ще доидем на 1-и да си ги вземем от Китен
                                Haters Gonna Hate

Коментар

Working...
                                X