здр
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Тъкмо се притесних ,че сте само с Пунто.Добре ,че видях Жоро с Мареата.Това бялото Пунто на кого е?Вчера ми бипна на излизане от морската,а и май съм го засичал и на паркинга на мола,но така и не сме се запознали с колегата.И се организирайте да идем на срещата в Китен.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Тъкмо се притесних ,че сте само с Пунто.Добре ,че видях Жоро с Мареата.Това бялото Пунто на кого е?Вчера ми бипна на излизане от морската,а и май съм го засичал и на паркинга на мола,но така и не сме се запознали с колегата.И се организирайте да идем на срещата в Китен.
Коментар
-
eusunt написа:krasio_79bs написа:Тъкмо се притесних ,че сте само с Пунто.Добре ,че видях Жоро с Мареата.Това бялото Пунто на кого е?Вчера ми бипна на излизане от морската,а и май съм го засичал и на паркинга на мола,но така и не сме се запознали с колегата.И се организирайте да идем на срещата в Китен.
Коментар
-
здр
ogi28b написа:На 30-ти ще ходя към Китен, някой ще поеме ли ангажимент да ме чака някъде в Бургас по пътя ми, та да се срещнем и да ви заредя със стикери? Ще нося и ключодържателчета у мен, както и от картите за еко, а дотогава може би ще са у мен и черните форумски фанелки.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар