kiler_4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
qnislav_88 написа:kiler_4o написа:Колата стана уникално динамична и върви доста по-добре... но за жалост 6-тата не е по-дълга от старата ми пета... разходът не паднаpapaza_f написа:а седи под капака на 24 май го мернах из дискотеките в слънчев бряг :P :P
Коментар
-
здр
kiler_4o написа:qnislav_88 написа:kiler_4o написа:Колата стана уникално динамична и върви доста по-добре... но за жалост 6-тата не е по-дълга от старата ми пета... разходът не паднаpapaza_f написа:а седи под капака на 24 май го мернах из дискотеките в слънчев бряг :P :P
Коментар
-
здр
kiler_4o написа:qnislav_88 написа:kiler_4o написа:Колата стана уникално динамична и върви доста по-добре... но за жалост 6-тата не е по-дълга от старата ми пета... разходът не паднаpapaza_f написа:а седи под капака на 24 май го мернах из дискотеките в слънчев бряг :P :P
Коментар
-
deivid написа:qnislav_88 написа:deivid написа:Фиат Брава (червена) А 4080**. Беше паркирана по ул. Иван Вазов (вторник я видях там). Кой е? Че да , за дето не идва на срещите
Коментар
-
deivid написа:qnislav_88 написа:deivid написа:Фиат Брава (червена) А 4080**. Беше паркирана по ул. Иван Вазов (вторник я видях там). Кой е? Че да , за дето не идва на срещите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар