Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
здр
ntodorov написа:Днес на протеста се видях с колеги от форума : Бях със сивата Брава. Заговорих ви на околовръстното. Доволен съм от протеста. По едно време бяхме в пакет, но се спрях при аверчета от Опел форума. :D Имаше много ФИАТ-и. :D
Коментар
-
Re: здр
qnislav_88 написа:ntodorov написа:Днес на протеста се видях с колеги от форума : Бях със сивата Брава. Заговорих ви на околовръстното. Доволен съм от протеста. По едно време бяхме в пакет, но се спрях при аверчета от Опел форума. :D Имаше много ФИАТ-и. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...za-benzin.html нов протест 27.03.11г !!!!Punto Mk2 1.2I Sx
Коментар
-
Мани мани... То ДВГ-то за сега е о.к. да не чуе дявола, ама реших да пусна климатика да поработи малко и хоп - като вдигна налягане - взе да фъщи от един мъркуч, който бях закачил при пускането на мотора в коша и явно се е пречупил вътре тефлоновата му част и веднага - гас до горно езерово до майстора ми на климатици да ми дръпне фреона да не избяга - от 750 грама успях да спася 450 . Сега трябва да сменям мъркуч, добре че съм стара къща и имам резервен. И сега вечерта, отивам да взема малкия от един рожден ден - гася - уж всичко нормално. Паля и светва лампата на динамото На него скоро уж му сменях четките. То правеше проблем още преди да изтропа мотора, ама сега вече е окончателно. Просто всичко трябваше да се случи днес....
Коментар
-
здр
Joro написа:Мани мани... То ДВГ-то за сега е о.к. да не чуе дявола, ама реших да пусна климатика да поработи малко и хоп - като вдигна налягане - взе да фъщи от един мъркуч, който бях закачил при пускането на мотора в коша и явно се е пречупил вътре тефлоновата му част и веднага - гас до горно езерово до майстора ми на климатици да ми дръпне фреона да не избяга - от 750 грама успях да спася 450 . Сега трябва да сменям мъркуч, добре че съм стара къща и имам резервен. И сега вечерта, отивам да взема малкия от един рожден ден - гася - уж всичко нормално. Паля и светва лампата на динамото На него скоро уж му сменях четките. То правеше проблем още преди да изтропа мотора, ама сега вече е окончателно. Просто всичко трябваше да се случи днес....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар