Ха сега де.Има ли значени с кой ще се събираме?За мен лично е важно да се видя с приятели,не ме интересува в кой форум пишат.Наско,айде действай за Странджата де.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ми офертата е следната: семеен хотел "Зеленика" в с. Велика, на 3 км от Лозенец. 20 лв. на легло, има кръчме на приземния етаж, работи до 00.00 ч., цени като на "Капана" в Бургас. Има и отделно помещение в битов стил, където се заплаща по 5 лв. на човек за ползването му. Там може да си приготвим всичко сами и работно време няма - докато издържим. Най-общо е това, има и сайт, нейде, на търсачката ще излезе много бързо...Пишете, споделете и после списъкаAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
krasio_79bs написа:ЪП де.Колеги,не ви ли се събира на сериозна софра?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Ние сме 49/51% Ще изчакам да видя какво и най-вече за кога ще е събитието и ще пиша. Надявам се тези 51% да станат 100%.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар