днеска взех номера на ланчия-та. то се вижда на снимките де.... утре ремъци и ролки и масълце и филтри и казаха водна помпа /консуматив/ и съм готов... в четвъртък на уеста - аз по- горе го написах - към 18.00 ч. - живи и здрави...п.п. некой да ми носи стикер за Самолета и ако има карти за еко - поне 2 бр. ми трябват!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз обаче, както по-рано споделих, в четвъртък заран изчезвам за два-три дена. Въпросът е, на кой да предам стикерът или дали на Куни му е удобно да се видим нейде след работа/около 18.00 ч./ и да му го връча тържествено. Думайте...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Аз обаче, както по-рано споделих, в четвъртък заран изчезвам за два-три дена. Въпросът е, на кой да предам стикерът или дали на Куни му е удобно да се видим нейде след работа/около 18.00 ч./ и да му го връча тържествено. Думайте...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ми привет на всички ФИАТ МАНИЦИ новичък съм и все още зелен ...та кога ви са збирките, че едни ракий прочетох ще се носят ( та да се похваля с новата реколта) и то в странжата дето пиеш цяла вечер че и на сутринта търсиш още...заради въздуха ще е ...или от компанията, пиенето или мезето кое ли ще да е"НИКОГА НЕ ОТРИЧАЙ ЛЕГЕНДИТЕ , КОЙТО СЕ НОСЯТ ЗА ТЕБ"
ПАОЛО КУЕЛЬО
Коментар
-
p_dzatara написа:мерси....но аз работя извън Бургас и се прибирам около 19.00 ... а и тоя уест...не го знам..но като гледам снимките май е около цурка ..или греша ?
Коментар
-
donnna написа:la squadra azzurra написа:Аз обаче, както по-рано споделих, в четвъртък заран изчезвам за два-три дена. Въпросът е, на кой да предам стикерът или дали на Куни му е удобно да се видим нейде след работа/около 18.00 ч./ и да му го връча тържествено. Думайте...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар