Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Ако има желаещи да пътуваме заедно да се обаждат.Среща в 18:30 на ОМВ до Метро.
    чакам бабата да докарат голямата щерка от Русе. утре ако не дойдат - почти сигурно съм там...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      krasio_79bs написа:
      Ако има желаещи да пътуваме заедно да се обаждат.Среща в 18:30 на ОМВ до Метро.
      чакам бабата да докарат голямата щерка от Русе. утре ако не дойдат - почти сигурно съм там...
      без мен - малката вдигна 38.5 температура....
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Благодаря, на всички колеги, присъствали на Бургаските и Несебърски срещи за приятните емоции! Беше страхотно и ми стана много тегаво като си тръгвах нощес !
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Колеги и конкретно въпрос към колегите от София в Бургас и Несебър:Другата събота и неделя сме в Поморие!Няма ли да има колеги да се видиме?
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
            Колеги и конкретно въпрос към колегите от София в Бургас и Несебър:Другата събота и неделя сме в Поморие!Няма ли да има колеги да се видиме?
            Ще има как няма да има,аз съм ти много близо на има няма 4км.Само звънкай и ще пием по бира.

Коментар

kosta написа:
              Благодаря, на всички колеги, присъствали на Бургаските и Несебърски срещи за приятните емоции! Беше страхотно и ми стана много тегаво като си тръгвах нощес !
              Аз не ти ли оправих настроението рано сабахлен?

Коментар

Immortal написа:
                kosta написа:
                Аз не ти ли оправих настроението рано сабахлен?
                На теб Дидо, СПЕЦИАЛНИ благодарности, знаеш, че винаги е уникално чуството да се видиш с приятели, дори и за малко в 5.00/ч. сутринта ! Така ми оправи настроението, че в 8.30/ч. пресякох табелка София!
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

popara801 написа:
                  Е па как няма да има.Ще има разбира се.Като стане време само кажи къде.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ДНеска ще има ли някой?
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                      ДНеска ще има ли някой?
                      Аз пропускам днес.Имам други задачи.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

popara801 написа:
                        Аз бих дошъл, но всеки ден хвърча до болницата. Не знам как ще бъде!

Коментар

///// написа:
                          popara801 написа:
                          Ще се чуеме по телефона или по скайпа бат Живко за уточнение и горе главата!
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            ///// написа:
                            popara801 написа:
                            Ще се чуеме по телефона или по скайпа бат Живко за уточнение и горе главата!
                            Живко стискам палци нещата да се стабилизират и да се спре процеса.Надявам се искренно. И нали знаеш само позитивно мислене.

Коментар

Ще се пробвам за съботата след 17:30 с преспиване в колата и неделята. Но иначе нямаме надежда! Преди поне ходехме и говорехме. Сега сме в инвалидна количка и едвам сричаме и не можем да ходим сами до тоалета. Чакаме да ни доставят от "специалната" кръв за преливане. Последното все едно не съм го писал и не се зачита за спам! Форумът е вечен, но ние - не сме!

Коментар

Чета ,но не пиша,ВРЕМЕ е да се появя на среща.
                                ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

Working...
                                X