нещо като за мен няма ли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мамка му! Днес ходих до кат да я прехвърлям и се оказа че има запор от агенцията за държавни вземания. Още от 2007 год. Сигурно не си е платил някоя глоба. Дано да се оправи бързо че почнах да се нервя. Такава глупост не ми се беше случвала, а и не подозирах че може да я има. Проверявайте колите които купувате за такива неприятности.
Коментар
-
Ми то и той като му казах по телефона май сериозно се очуди. То дано да е за някоя малка сума че да си я плати. Ама утре излизам извън Бургас за няколко дена, като се върна ще му мисля.П.П. Това пак е поредната неуредица в България. Нотариуската при която е прехвърлихме ми каза че това било работа на купувача да проверява, обаче в кат не правят такава справка без собственника на колата.
Коментар
-
П.П. Това пак е поредната неуредица в България. Нотариуската при която е прехвърлихме ми каза че това било работа на купувача да проверява, обаче в кат не правят такава справка без собственника на колата.[/quote] какво да ти кажа Жоре мн сам сагласен с теб Българската бирукращина няма край.аз вчера ходих да се разправям в даржавни вземания за една стара глоба коята сам платил а излиза там че не сам.Fiat Tipo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар