А ве хора ние ще се видиме ли някогa ? Днес пак бяхме малко . май само ние тримата се събираме .
Ние си спретнахме форумско барбекю с Живко.Навъртяхме по 150 километра на Фиат-ите,разгледахме скалите,спретнахме си барбекю и ако не беше заваляло не знам по кое време щяхме да се приберем.
Таз седмица среща на Китен.Ей го де е на една крачка,който иска да заповяда за вечеринка в събота или на плаж в неделя.Ще се запознаем с колегите и ще си направим една раздумка.
Здравейте, знам че не му е мястото тук, но не знам в коя тема да питам. Значи някой знае ли къде е преместен магазина на AUTO HELP , този който беше до хотел Атаген. Разрових се в интернет, но навсякъде дават само стария адрес. Предварително благодаря
Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Другия път срещата ще е на паркинга зад билковата, да видим тогава с какво ще се оправдаваш
Баси издънката дет` сyм направил Погледнах аватара бегло и като видях червено уно реших че това го е написал бавареца Пък той се подвизава доста често до билковата..... Ама така е... човек като не гледа внимателно....
Коментар