Газ на 1,15лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Крас какво стана с картите за Еко?
Чакам да го получи Килар който се занимава с картите на национално ниво.След това да ми прати карти.Ще го обсъдим на Уеста От много обич и вино да не забравите че си обичаме и колите
Колеги и колешки (ако има), на 21.02(неделя) Часът ще се уточни до 2 дена. Срещата ще се проведе във пицария "Маргарита". Тя се намира срещу Практикер. Има вероятнос да дойдат от VOLVO-клуб и AUDI-клуб. Във момента провеждам прегворите със VOLVO. А за AUDI, колегата DEICIDE 666 ще каже какво става. Те дали ще дойдат.
Колеги и колешки (ако има), на 21.02(неделя) Часът ще се уточни до 2 дена. Срещата ще се проведе във пицария "Маргарита". Тя се намира срещу Практикер. Има вероятнос да дойдат от VOLVO-клуб и AUDI-клуб. Във момента провеждам прегворите със VOLVO. А за AUDI, колегата DEICIDE 666 ще каже какво става. Те дали ще дойдат.
Там не е ли мизерийка
Междудругото и аз така съм чувал, но не съм ходил.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Ако искате да сме из "Славейков" нейде тази седмица, мога да предложа едно кафенце до Учителския. Собственикът ми е приятел, нищо няма да пречи да съберем две-три маси и да пийнем по бира/кафе/сок А ако държите на пицария, то "Романс"-а в парка или пък "Джърси" до Свободния, са по-добрите предложения, според мен!
Срещатата ще се състои. Във 16 часът на Маргаритата (от пред). НЕДЕЛЯ! Ще има представители на VOLVO и AUDI
Срещатата ще се състои. Във 16 часът на Маргаритата (от пред). НЕДЕЛЯ! Ще има представители на VOLVO и AUDI
Миииии, щом казваш! Заради ентусиазмът ти, ще дойда! Пък и съм на 100-тина метра, все пак
Значи извинявам се специално на теб колега "baroveca", но срещатата вече е със сигорен час 16ч. Заведението е запазено и нямате право на отсъствия !!! А пък ако някой закъснее, ще плаща сметката. Напълно сериозен съм
Значи извинявам се специално на теб колега "baroveca", но срещатата вече е със сигорен час 16ч. Заведението е запазено и нямате право на отсъствия !!! А пък ако някой закъснее, ще плаща сметката. Напълно сериозен съм
Като гледам ти си станал кръстник, така че ти май поемаш сметката. Колегата е BAVARECA.П.П. Мене пак ще ме няма. Живи и здрави на последната среща за месеца ще се видим.
Коментар