Ако срещата пак е на Уеста, няма да идвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
DEICIDE 666 написа:deivid написа:Ако срещата пак е на Уеста, няма да идвам
Коментар
-
deivid написа:да е сред хора, да има движение. Да не е забутано там на къра, чак.
Коментар
-
не е казано постоянно сменено място, ами да го разнообразим. пък 1ва и последна неделя ще сме на уеста. Нали тога са си И официално срещите. през останалите недели може да се съберем на: мола, Кирил и Методий, Болинг залата, Хепито... Сега други не ми идват на акъла, но тези са добри места. Не е казано че всеки път трябва да сме наредени в редичка, че да се снима. Казваме час, събираме се, и кой кадето има място ще си спре.
Коментар
-
Трябва да се уважава мнението на момчетата! Може би наистина трябва да разнообразим малко срещите, още повече, след като ги направихме всяка седмица. Съгласен съм с Дейвид, официалните срещи/всяка втора и последна неделя/ да си ги правим на "Уест"-а, а тези, в които се виждаме за по кафе/бира/, да сме свободни да си ги нагласяме според настроението. Предложения за места вече се събраха доста...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
[quote="la squadra azzurra"]Трябва да се уважава мнението на момчетата! Може би наистина трябва да разнообразим малко срещите, още повече, след като ги направихме всяка седмица. Съгласен съм с Дейвид, официалните срещи/всяка втора и последна неделя/ да си ги правим на "Уест"-а, а тези, в които се виждаме за по кафе/бира/, да сме свободни да си ги нагласяме според настроението. Предложения за места вече се събраха доста...[/quoteУтре като се съберем и ще измислим нещо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар