вах, как решихте да смените мястото Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Не мога да повярвам. Аз като ва вранках, някой пак там са навряха... Наблюдавам с голям интерес, сега, да ви видя каде ще изберете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deivid написа:вах, как решихте да смените мястото Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Не мога да повярвам. Аз като ва вранках, някой пак там са навряха... Наблюдавам с голям интерес, сега, да ви видя каде ще изберете.от 1 год.карам стило 1.9 jtd 115 к.с 2004 г.мога да кайа 4е е супер автомобил за цената си.а са минали мн. през рацете ми.
Коментар
-
На мен пък уеста ми харесва. Има къде да спреш, топло е вътре. Ако примерно се съберем пред 55-ти в славейков ще се пръснем като страгали, защото няма да има толкова места за паркиране на едно място. Вътре съм сядал като бачках в RN, и не ми направи тогава кой-знае какво впечатление. Ама това беше преди 5 год. Може и да се е променило от към добро :D
Коментар
-
Пак сте заформили маса, все ми изниква по нещо и не мога да дойда. А днес големия дъжд беше към 14.30, на околовръстното в комбинация с мъглата сигурно нямаше и 15 метра видимост. Бях включил всичкото ламБи дето имам да се виждам Една катастрофа прясна-прясна точно след светофара на ст. Черноморец и поне 20 отбили коли в аварийната лента... тея хора страх ги е да карат в дъжд и мъгла ли що ли...Следващата кога е, след 2 седмици ли?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Пак сте заформили маса, все ми изниква по нещо и не мога да дойда. А днес големия дъжд беше към 14.30, на околовръстното в комбинация с мъглата сигурно нямаше и 15 метра видимост. Бях включил всичкото ламБи дето имам да се виждам Една катастрофа прясна-прясна точно след светофара на ст. Черноморец и поне 20 отбили коли в аварийната лента... тея хора страх ги е да карат в дъжд и мъгла ли що ли...Следващата кога е, след 2 седмици ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар