До сега се нервих че нямам нет. Направих 17 мин. разговор с подръжката на бтк докато разберат че нямам пинг до DNS-а Иначе тая неделя ако не ми мине котка път съм на линия. Успях вече да я изровя изпод снега бабичката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ще взема да дойда и тази неделя Ама на "Уест"-а не ми се ходи нещо напоследък, може да обсъдим и някои други резервни варианти - Мола, ОМВ на х-л "Мираж", паркинга на "Капаните" и прилежащите заведения. Може и на "Хепи" да идем пак, колите ще ги паркираме по новите места, които направиха. Ко ша кажете, а?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Ще взема да дойда и тази неделя Ама на "Уест"-а не ми се ходи нещо напоследък, може да обсъдим и някои други резервни варианти - Мола, ОМВ на х-л "Мираж", паркинга на "Капаните" и прилежащите заведения. Може и на "Хепи" да идем пак, колите ще ги паркираме по новите места, които направиха. Ко ша кажете, а?
Коментар
-
[quote="z_sutrov"]Аз също съм ЗА идеята нещо да сменим мястото, че там с тоя дим и Бари Уайт всеки път почна да ми се втръсва. Само задайте мястото и сме там. А помежду другото как е сега на Дъгата в Славейков? Това май Краси може да каже.[/quot]На мен лично не ми харесва там.Нищо че ми на една крачка.Ако все пак искате съм съгласен и да е там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар