До сега се нервих че нямам нет. Направих 17 мин. разговор с подръжката на бтк докато разберат че нямам пинг до DNS-а Иначе тая неделя ако не ми мине котка път съм на линия. Успях вече да я изровя изпод снега бабичката
Ще взема да дойда и тази неделя Ама на "Уест"-а не ми се ходи нещо напоследък, може да обсъдим и някои други резервни варианти - Мола, ОМВ на х-л "Мираж", паркинга на "Капаните" и прилежащите заведения. Може и на "Хепи" да идем пак, колите ще ги паркираме по новите места, които направиха. Ко ша кажете, а?
Ще взема да дойда и тази неделя Ама на "Уест"-а не ми се ходи нещо напоследък, може да обсъдим и някои други резервни варианти - Мола, ОМВ на х-л "Мираж", паркинга на "Капаните" и прилежащите заведения. Може и на "Хепи" да идем пак, колите ще ги паркираме по новите места, които направиха. Ко ша кажете, а?
Аз също съм ЗА идеята нещо да сменим мястото, че там с тоя дим и Бари Уайт всеки път почна да ми се втръсва. Само задайте мястото и сме там. А помежду другото как е сега на Дъгата в Славейков? Това май Краси може да каже.
[quote="z_sutrov"]Аз също съм ЗА идеята нещо да сменим мястото, че там с тоя дим и Бари Уайт всеки път почна да ми се втръсва. Само задайте мястото и сме там. А помежду другото как е сега на Дъгата в Славейков? Това май Краси може да каже.[/quot]На мен лично не ми харесва там.Нищо че ми на една крачка.Ако все пак искате съм съгласен и да е там.
Коментар