Аз май ще пропусна...Нямам никакво желание да излизам в това време и да се мотам с колата. Пък и разхода ми сигурно е около 15/100
Разхода да ти е проблема Аз от както е завалял снега не мога да я изкарам. В двора дето я държа явно е завет и е натрупало до колене, навсичкото отгоре пешеходците от блока изчистиха там от където се минава пеша и натрупаха снега на пътя за колите и сега 3-4 коли сме в засада и всеки чака другия да изрине. Тая седмица ще пропусна.
Да мина да те взема ако ти се идва?
И аз му предложих,ама нещо се дърпа.Ще го кандардисам
който е с антифриз на приста да го подсилва с концентрат моя тази сутрин в 6.00 часа беше на скреж /а даже не сам си помислял да му доливам вода от като е зареден /
пунто MK1 1.1 98г
МЕТАН
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
който е с антифриз на приста да го подсилва с концентрат моя тази сутрин в 6.00 часа беше на скреж /а даже не сам си помислял да му доливам вода от като е зареден /
Който е с антифриз на "Приста", да го сменя, ако питаш мен
GM Long Life последно като го мерих беше на -45 сега май водната помпа се мъчи да таи
Баце не че ми е работа,но да кажа че не е добре да слагате толкова гъст антифриз на стари коли със стари семеринги,щотопочват да капят и таят.Нормално е да се слага концентрат до -24 не по-гъст.Не е необходимо ми се струва,а и помпата се тормози въпреки,че парното на гъст антифриз е по-добро.Поздрави и извинявайте още веднъж.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар