аз съм навит
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
мхм абе знаех си че през отпуската трябва да го сваля за ремонт :D имам лагери за смяна и колектора е износен, сега вече ще го сваля през седмицата след работа за ремонт един с едно бмв изнагля пак и аз сръчках леко и светна лошо ... Ще го видим тези дни какво му има, но се чудя дали баласта на ксенона в близост не му влияе зле, както и малкия акумулатор 45Ач'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
z_sutrov написа:atom написа:Колеги радвате ли се на снега В Меден Рудник е бедствено положение.Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
То през деня отпуска ама вечер пак замръзва. Аз съм във Възраждане и нали се сещаш как чистят павираните улички дето има коли паркирани от двете страни. Аз мисля( не говоря конкретно за тебе да не се засегнеш), че при курс за шофьори трябва да се ходи и някаде на сняг да се кара. Като чета из форума какво реване е за тоя сняг не е истина. А като знам пък в Смолян като завали истенски сняг колко натрупва и хората не се оплакват и си карат. Там също чистят яко снигорините ама само главните улици.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар