Кораба голямо плаване направи тия дни.Ударих 1 000 километра из страната пълен до горе.Бургас-Пазарджик-Белово-Юндола-Белица-Семково-420кмБелица-Банско-Белица-60кмБелица-Юндола-Велинград-Пазарджик-Бургас-430км.ПП. Пиши на ЛС или ми се обади на телефона да видим ще има ли джанти за кораба.
Стягаме се за срещата, аз поне А същото може да се каже и за теб, колега Сутров Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
За коя среща говорим? Пък то и какво има да се стягам ако говорим за Ичера? Хвърлям в багажника един сак дрехи, пиене, зареждам на изхода на ОМВ и съм на педал.
Май ви избързва календара с една седмица Търпение нямате да седнем на ракия покрай камината. :D Дайте тази неделя да се видим на Уеста,па другата сме на Ичера.
Стягаме се за срещата, аз поне А същото може да се каже и за теб, колега Сутров Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
За коя среща говорим? Пък то и какво има да се стягам ако говорим за Ичера? Хвърлям в багажника един сак дрехи, пиене, зареждам на изхода на ОМВ и съм на педал.
Е, младоженците сте тъй, айляк, дето се вика После като станете трима, пак ще си говорим
Е, младоженците сте тъй, айляк, дето се вика После като станете трима, пак ще си говорим
Айде на среща че ми домъчня за вас.Последните няколко срещи ги пропуснах заради ангажименти и ми се ще да се съберем тази неделя
Коментар