Аз пак няма да мога да дойда , защото ще се прибера късно. Наско, ти нямаше ли да идваш с малката на Ичера?П.С. Имам и пари да ти давам!!!!!
Е, знаем, ти нали си каза, че чак на Ичера ще се видим А, иначе, за малката, то е ясно - без нея никъде не ходим! И на Цигов чарк беше с нас....Пък то за списъка не е много важно, предполагам, и без това ще спи върху майка си
Колега,джантите и гумите са много яки ще ги отнасяш на завоите.И да ви пожелая на всички весело посрещане на новата година,а на Краси да внимава със ските,да не се контузи нещо.Инъче мястото където е много яко.Бил съм на Семково преди 10 години и се изкефих максимално.Пистите за ски са супер.Малко е далечко,но не се ходи всеки ден.Аре поздрави на всички.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Днес ги покарах, колата завива със малко по-голямо усилие от преди, но няма ядове Гумите изкачат зверски, направо нямам търпение да изправя 4тата джанта и да става топло времето Перфектно изкачат навън, може би с една идея в повече Отзад вече ще стане добре, даже може да се наложи да махам ладовите фланци
Колега,джантите и гумите са много яки ще ги отнасяш на завоите.И да ви пожелая на всички весело посрещане на новата година,а на Краси да внимава със ските,да не се контузи нещо.Инъче мястото където е много яко.Бил съм на Семково преди 10 години и се изкефих максимално.Пистите за ски са супер.Малко е далечко,но не се ходи всеки ден.Аре поздрави на всички.
Мястото е много красиво, но за съжеление снегът се топи с бързи темпове и пистите са затворени.
Коментар