Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен май ще ми е малко раничко! При положение, че около Коледа и Нова година ще си попътувам доста и ще изхарча някой лев в повече, едва ли с такъв мерак ще очаквам 16.01. Иначе идеята, както и преди съм казвал, е страхотна
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
      На мен май ще ми е малко раничко! При положение, че около Коледа и Нова година ще си попътувам доста и ще изхарча някой лев в повече, едва ли с такъв мерак ще очаквам 16.01. Иначе идеята, както и преди съм казвал, е страхотна
      Айде от мене имаш транспорта без пари. Така , че сбирай само за пукница.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
        Айде от мене имаш транспорта без пари. Така , че сбирай само за пукница.

Коментар

Позволих си да пусна линк и в Ланчия Форума, нали и там вече имаме познати
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

ей какво замисляте хишници не забравяите за сливенските фиатченца поне за моя вече сам лицензиран(с книшка) и мога да дойда и на луната ако кажете
            Fiat Tipo 1.6

Коментар

Italian написа:
              ей какво замисляте хишници не забравяите за сливенските фиатченца поне за моя вече сам лицензиран(с книшка) и мога да дойда и на луната ако кажете
              Айде попълвайте списъка,ето и инфо за срещата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51850
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Момциии,тая седмица няма ли да има среща?Що така сте се умълчали,да не ви стресна студа?Айде на Уеста .
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Момциии,тая седмица няма ли да има среща?Що така сте се умълчали,да не ви стресна студа?Айде на Уеста .
                  Аз ще съм там
                  Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                  Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                  Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Мда, че то стане ли неделя, все за "Уест"-а си мисля ПП И Живко z_sutrov каза, че ще намине, а Красьо държа да сподели уважителната причина, заради която пропуска /евентуално/
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

то както винаги, аз като се обадя и всико млаква Утре малко ме самнява ама ще ва вида какво ще кажите тука преди да си легна

Коментар

deivid написа:
                        то както винаги, аз като се обадя и всико млаква Утре малко ме самнява ама ще ва вида какво ще кажите тука преди да си легна
                        Ти взимай пак Бравата и идвай, снимките са станали много убави от последният път
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Аз съм болен леко ама може и да дойда
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Ти взимай пак Бравата и идвай, снимките са станали много убави от последният път
                            Не може вече мога да я взема като си изкарам книшката

Коментар

deivid написа:
                              Не може вече мога да я взема като си изкарам книшката
                              Книжка кола не кара.Тва не си ли го чувал някъде?Я да отиваш на среща.Момчетата кво ще правят без тебе?Майтап бе ти си знаеш.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колеги, гледам, че обсъждате някаква среща, утре (на 20ти) ли е, или на 27ми? Понеже по план уж на 27-ми трябва да е...

Коментар

Working...
                                X