Някой желаещ да дойде с мен тази събота или неделя до Равнец, да огледаме как е положението ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev
-
аз минах на заминаване за варна към 5:40, ама Вие вече се бяхте забили в хепито (или кафето, не знам) ... пияници Айде ще видим кога ще мога пак да съм по това време в Бургас... Чакаха ме колеги и колежки в колата, та нямаше как да дойда, да не ги карам да ме чакат ... Ама и бях с чинкуечентото - друго си беше, ако бяхте на паркинга Нищо, другия път
Коментар
-
mnpenchev
Коментар
-
mnpenchev
Паркинга на Автото, срещу Хепи, Ако и там го направят платен паркинг, може да се събираме на паркинга на Нафтата.
Коментар
-
хайде елате на срещата 1 път да си видим муцуните де!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ако се прави нека да е към 14-15 вече. Аз съм много под въпрос, че сутринта не искаше да запали. Един оборот не може да врътне, а нямаше абсолютно никакви признаци оня ден на изтощен акумулатор. На бутане запали от милиметър, спирах 6-7 пъти за малко по магазините, палеше.. последния път пак се мъчи леко. Та за утре не знам, кажете час все пак, ако палим ще дойдемFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
mnpenchev
Имаше среща на 9-ти, даже се събрахме цели 4 коли от наще !!!, алфите както винаги бяха доста, съжалявам, че не писах, но нямах възможност, следващата е на 30ти. Само да се разберем с колегите с алфите дали да е от по-рано или не, че сега по тъмното става за регулиране на фаровете и за бири
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар