Килъре, ако искаш ще дам скайп, да ми ги пратиш, ще ги намаля доста и кача, иначе пробвай в imageshack.us или пробвай на своя глава с някоя от безплатните програмки като photo resizer plus
Дай скайп или направо ми пиши на скайп kiler_4o не ми е проблема resize-a , а това къде да ги кача... нета ми е достатъчно бърз за 5 минути да ги кача всичките (те не са много)edit: какво ще кажете другия път ако съм тук на срещата - да направим един клип всички коли форсирани на ограничител ? :D:D:D
Стига да си сменя генерацията няма проблем.. че нали чу как дрънчи грозно .. Ама искам да се чува .. --- ууууууууууъъъммм цсссссссссс И ако ще ходиш към Варна да ми вземеш един стикер за задния прозорец :D
около 22-23ти ще ходя до Варна, ако мога ще взема 2-3+ стикера да Ви пораздам да имате и тука за нови членове
Стикера го имаше в някоя от темите за стикери в електронен вид Стикери не можах да взема, даже не успях да отделя 5 минути да минем през офиса на Емо ... Когато приключихме нещата с квартирата вече беше 17:30 почти и имаше страшни задръствания, а ние бяхме само на километър от Аспаруховия мост в посока промишлената зона и решихме да не се връщаме, а направо за Бургас... че беше и облачно и след това заваля ... ами ... В неделя заминавам за Варна, на 4 и 5 октомври съм на Италфест-а и следващите събота и неделя съм си в Бургас - тогава ще ми е първата възможност да донеса стикери, надявам се ще проявите разбиране защо не съм донесъл ... и без това в неделя на срещата вече ще съм във Варна, даже ще гледам да отида навреме за тяхната среща ...
Имам 2 стикера в мен, единия малко го прецаках, в неделя ще ги нося, ако на някой му харесат да ги ползва.Килъре, сори че не съм те потърсил за снимките но нямам време през седмицата.
Имам 2 стикера в мен, единия малко го прецаках, в неделя ще ги нося, ако на някой му харесат да ги ползва.Килъре, сори че не съм те потърсил за снимките но нямам време през седмицата.
Бързам аз днеска от работа.. защотот свърших в 5,15 да отида на срещата..отивам и няма жив човек..хах , звъна на ShadowMaster и ми вика, че била другата Неделя.. много ми се смя..хахха.. а аз такова желание имах да дойда...
На 26-ти от 17:00 ч. ще е срещата, хайде престрашете се един път и елате повече, да напълним паркинга на автото с фиятки, не хапем, не се бием, само бири пием :DНякой да има инфо как е пистата в равнец и дали ще можем да се организираме някой път да я посетим с колиците, да видим какво можем да спретнем там ?
Коментар