Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде народе, който е закъснял при мен се спира. Който иска FIAT Abarth суичър да пише да си отбележа. Цената е от 30-35 лева (понеже ощо не е изцислена с точност). Ето за какво става въпрос, на маникена се вижда. Ако има въпроси, питайте
    Прикачени файлове

Коментар

deivid написа:
      Айде народе, който е закъснял при мен се спира. Който иска FIAT Abarth суичър да пише да си отбележа. Цената е от 30-35 лева (понеже ощо не е изцислена с точност). Ето за какво става въпрос, на маникена се вижда. Ако има въпроси, питайте
      Тъкмо днес си мислих да те питам ще стане ли работата със суитчера.Най-добре ела на срещата с него за да видят колегите как е изработката.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

дам аз ще го взема твоя. Дано моя да е готов до тогава Работата е такава, че докато има модел и правят моя, ако има хора дето искат такова якенце, да дадът заявка. Хората ме питат други бройки ще има ли. Защото ако има и други ще може после само със кеш да се копиват (ще си направят макетен и няма да се налага като мен да се взима на друг за да си направя)

Коментар

Little Bullet написа:
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 пък и може да го пробваме тва митцу дали вари на една права
          Колега трябва да се запознаем ,че от кога мечтая да го разгледам от близо уното ти.Миналта година на летището в Сливен си го снимах и често му се кефя,но друго си е на живо.
          ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

какво стана желаещи има ли, няма ли ??? Краси довечера влез във скайпа, че ми трябват едни материали и да говоея нещо с теб

Коментар

Тая неделя Уеста? И между другото ако някой колега има доста прегорели фарове има оправия , на един колега астрата стана тестова , яко някой иска може да му оправим и неговите с минимални средства
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

И аз съм навит за неделя
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

колеги колко коли мислите да идвате в сливен

Коментар

strajaro написа:
                    колеги колко коли мислите да идвате в сливен
                    според мен max ще са 5, не знам нека старейшите да кажат. В неделя ще се обсъди този въпрос

Коментар

Колите може и да са малко ама хората е друг въпрос
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                        Колите може и да са малко ама хората е друг въпрос
                        важното е бройка да има

Коментар

DEICIDE 666 написа:
                          Little Bullet написа:
                          Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 пък и може да го пробваме тва митцу дали вари на една права
                          Колега трябва да се запознаем ,че от кога мечтая да го разгледам от близо уното ти.Миналта година на летището в Сливен си го снимах и често му се кефя,но друго си е на живо.
                          в неделя в 16ч съм на уеста или на паркинга пред цурка
                          punto gt3 98'

Коментар

Уеста
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

krasio_79bs написа:
                              ШШШШШШШШ,айде да не оаквате темата. Изяснявайте се някъде другаде ако имате спор по въпроса.Това че днес няма ФИАТ ,не означава че няма да си купи.Идеята на форума е за популяризиране на марката.
                              Съгласен съм с теб колега!Нека всеки който желае да заповяда!Аз специално искам да дойда и да се запозная с всички ви но ще го оставя за другата седмица!Тази събота съм рожденник и в неделя ще ми е трудничко да изляза от къщи!Весело изкарване на цялата група,въпреки че все още не се познаваме лично!Но съм сигурен ,че и това ще стане най-скоро! :D

Коментар

krasio_79bs написа:
                                deivid написа:
                                Тъкмо днес си мислих да те питам ще стане ли работата със суитчера.Най-добре ела на срещата с него за да видят колегите как е изработката.
                                Суитчера е невероятен колеги !!!Другата седмица като дойда на срещата ще съм с него!Да ми махнете да не ви търся много :D !

Коментар

Working...
                                X