Айде народе, който е закъснял при мен се спира. Който иска FIAT Abarth суичър да пише да си отбележа. Цената е от 30-35 лева (понеже ощо не е изцислена с точност). Ето за какво става въпрос, на маникена се вижда. Ако има въпроси, питайте
Айде народе, който е закъснял при мен се спира. Който иска FIAT Abarth суичър да пише да си отбележа. Цената е от 30-35 лева (понеже ощо не е изцислена с точност). Ето за какво става въпрос, на маникена се вижда. Ако има въпроси, питайте
Тъкмо днес си мислих да те питам ще стане ли работата със суитчера.Най-добре ела на срещата с него за да видят колегите как е изработката.
дам аз ще го взема твоя. Дано моя да е готов до тогава Работата е такава, че докато има модел и правят моя, ако има хора дето искат такова якенце, да дадът заявка. Хората ме питат други бройки ще има ли. Защото ако има и други ще може после само със кеш да се копиват (ще си направят макетен и няма да се налага като мен да се взима на друг за да си направя)
Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 пък и може да го пробваме тва митцу дали вари на една права
Колега трябва да се запознаем ,че от кога мечтая да го разгледам от близо уното ти.Миналта година на летището в Сливен си го снимах и често му се кефя,но друго си е на живо.
ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.
Тая неделя Уеста? И между другото ако някой колега има доста прегорели фарове има оправия , на един колега астрата стана тестова , яко някой иска може да му оправим и неговите с минимални средства
Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 пък и може да го пробваме тва митцу дали вари на една права
Колега трябва да се запознаем ,че от кога мечтая да го разгледам от близо уното ти.Миналта година на летището в Сливен си го снимах и често му се кефя,но друго си е на живо.
в неделя в 16ч съм на уеста или на паркинга пред цурка
ШШШШШШШШ,айде да не оаквате темата. Изяснявайте се някъде другаде ако имате спор по въпроса.Това че днес няма ФИАТ ,не означава че няма да си купи.Идеята на форума е за популяризиране на марката.
Съгласен съм с теб колега!Нека всеки който желае да заповяда!Аз специално искам да дойда и да се запозная с всички ви но ще го оставя за другата седмица!Тази събота съм рожденник и в неделя ще ми е трудничко да изляза от къщи!Весело изкарване на цялата група,въпреки че все още не се познаваме лично!Но съм сигурен ,че и това ще стане най-скоро! :D
Тъкмо днес си мислих да те питам ще стане ли работата със суитчера.Най-добре ела на срещата с него за да видят колегите как е изработката.
Суитчера е невероятен колеги !!!Другата седмица като дойда на срещата ще съм с него!Да ми махнете да не ви търся много :D !
Коментар