Айде народе, който е закъснял при мен се спира. Който иска FIAT Abarth суичър да пише да си отбележа. Цената е от 30-35 лева (понеже ощо не е изцислена с точност). Ето за какво става въпрос, на маникена се вижда. Ако има въпроси, питайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deivid написа:Айде народе, който е закъснял при мен се спира. Който иска FIAT Abarth суичър да пише да си отбележа. Цената е от 30-35 лева (понеже ощо не е изцислена с точност). Ето за какво става въпрос, на маникена се вижда. Ако има въпроси, питайте
Коментар
-
дам аз ще го взема твоя. Дано моя да е готов до тогава Работата е такава, че докато има модел и правят моя, ако има хора дето искат такова якенце, да дадът заявка. Хората ме питат други бройки ще има ли. Защото ако има и други ще може после само със кеш да се копиват (ще си направят макетен и няма да се налага като мен да се взима на друг за да си направя)
Коментар
-
Little Bullet написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 пък и може да го пробваме тва митцу дали вари на една праваФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.
Коментар
-
DEICIDE 666 написа:Little Bullet написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 пък и може да го пробваме тва митцу дали вари на една праваpunto gt3 98'
Коментар
-
krasio_79bs написа:ШШШШШШШШ,айде да не оаквате темата. Изяснявайте се някъде другаде ако имате спор по въпроса.Това че днес няма ФИАТ ,не означава че няма да си купи.Идеята на форума е за популяризиране на марката.
Коментар
-
krasio_79bs написа:deivid написа:Айде народе, който е закъснял при мен се спира. Който иска FIAT Abarth суичър да пише да си отбележа. Цената е от 30-35 лева (понеже ощо не е изцислена с точност). Ето за какво става въпрос, на маникена се вижда. Ако има въпроси, питайте
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар