нали се оговорихме всяка неделя от 16 да има среща
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги ,то си е точно чат тук.Колегата Краси си е изключителен фен и си има капацитет да ни е шеф.Краси трябва да си малко по-ТВЪРД и да правиш правилата тук ............има няма срещи и желаещи....!За срещите трябва железни правила.Трябва да има сигурност без уговорки ,един фен трябва да знае къде в колко часа в неделя може да намери съмишленици .Ми ако не е чел темата скоро?Буха се твърдо едно място и час и тва е(за зима или лято)Искам и стикери и дрешка с лого на клуба,че ще бодна стикери и лайстни на АУДИ КЛУБ на беля двуврат ФИАТ.ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.
Коментар
-
DEICIDE 666 написа:Колеги ,то си е точно чат тук.Колегата Краси си е изключителен фен и си има капацитет да ни е шеф.Краси трябва да си малко по-ТВЪРД и да правиш правилата тук ............има няма срещи и желаещи....!За срещите трябва железни правила.Трябва да има сигурност без уговорки ,един фен трябва да знае къде в колко часа в неделя може да намери съмишленици .Ми ако не е чел темата скоро?Буха се твърдо едно място и час и тва е(за зима или лято)Искам и стикери и дрешка с лого на клуба,че ще бодна стикери и лайстни на АУДИ КЛУБ на беля двуврат ФИАТ.
Коментар
-
krasio_79bs написа:DEICIDE 666 написа:Колеги ,то си е точно чат тук.Колегата Краси си е изключителен фен и си има капацитет да ни е шеф.Краси трябва да си малко по-ТВЪРД и да правиш правилата тук ............има няма срещи и желаещи....!За срещите трябва железни правила.Трябва да има сигурност без уговорки ,един фен трябва да знае къде в колко часа в неделя може да намери съмишленици .Ми ако не е чел темата скоро?Буха се твърдо едно място и час и тва е(за зима или лято)Искам и стикери и дрешка с лого на клуба,че ще бодна стикери и лайстни на АУДИ КЛУБ на беля двуврат ФИАТ.
Коментар
-
deivid написа:krasio_79bs написа:DEICIDE 666 написа:Колеги ,то си е точно чат тук.Колегата Краси си е изключителен фен и си има капацитет да ни е шеф.Краси трябва да си малко по-ТВЪРД и да правиш правилата тук ............има няма срещи и желаещи....!За срещите трябва железни правила.Трябва да има сигурност без уговорки ,един фен трябва да знае къде в колко часа в неделя може да намери съмишленици .Ми ако не е чел темата скоро?Буха се твърдо едно място и час и тва е(за зима или лято)Искам и стикери и дрешка с лого на клуба,че ще бодна стикери и лайстни на АУДИ КЛУБ на беля двуврат ФИАТ.Fiat Tipo 1.6 i.e. 90hp. 90г.
Коментар
-
P.S.Да питам нещо във връзка със срещата - нали не би било проблем, ако докарам един приятел, с едно ’’Еклипсче’’,червено на цвят, може и да сте го забелязвали из града Mr. Green Понеже той досега не е посещавал подобни срещи и ми се стори удачно като вариант да го поканя Very Happy Мисля, че много добре ще се впише в колектива на ’’неиздържалите’’. Mr. Green
Коментар
-
deivid написа:аз не мисля така, тук тези збирки за хора които притежаватFiat Tipo 1.6 i.e. 90hp. 90г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар