Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нали се оговорихме всяка неделя от 16 да има среща

Коментар

deivid написа:
      нали се оговорихме всяка неделя от 16 да има среща
      Да,ако има желаещи ще има среща.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

100% има. може 5 човека да сме в краен случай

Коментар

Колеги ,то си е точно чат тук.Колегата Краси си е изключителен фен и си има капацитет да ни е шеф.Краси трябва да си малко по-ТВЪРД и да правиш правилата тук ............има няма срещи и желаещи....!За срещите трябва железни правила.Трябва да има сигурност без уговорки ,един фен трябва да знае къде в колко часа в неделя може да намери съмишленици .Ми ако не е чел темата скоро?Буха се твърдо едно място и час и тва е(за зима или лято)Искам и стикери и дрешка с лого на клуба,че ще бодна стикери и лайстни на АУДИ КЛУБ на беля двуврат ФИАТ.
          ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

DEICIDE 666 написа:
            Колеги ,то си е точно чат тук.Колегата Краси си е изключителен фен и си има капацитет да ни е шеф.Краси трябва да си малко по-ТВЪРД и да правиш правилата тук ............има няма срещи и желаещи....!За срещите трябва железни правила.Трябва да има сигурност без уговорки ,един фен трябва да знае къде в колко часа в неделя може да намери съмишленици .Ми ако не е чел темата скоро?Буха се твърдо едно място и час и тва е(за зима или лято)Искам и стикери и дрешка с лого на клуба,че ще бодна стикери и лайстни на АУДИ КЛУБ на беля двуврат ФИАТ.
            Колега,не мисля че трябва да има "шефове" сред нас.Тук всички сме равни.По въпроса с организацията на срещите съм малко на две с часа за срещите.Няма как сега като се стъмва в 17 часа и лятото в 17 часа да се срещаме.Просто организацията на деня е съвсем друга.Другото е че официално обявените срещи са през седмица,а не всяка неделя.Ако има желаещи се събираме. Стикери е направил колегата "la squadra azzurra" в момента има и от двата модела в него.Скоро ще има и фланели(вчера поръчвах стикер и чакам да ми дадат цена за изработка на фланели). Ако не си сигурен дали ще има среща може да ме потърсиш на 0885 08 22 83.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              DEICIDE 666 написа:
              Колега,не мисля че трябва да има "шефове" сред нас.Тук всички сме равни.По въпроса с организацията на срещите съм малко на две с часа за срещите.Няма как сега като се стъмва в 17 часа и лятото в 17 часа да се срещаме.Просто организацията на деня е съвсем друга.Другото е че официално обявените срещи са през седмица,а не всяка неделя.Ако има желаещи се събираме. Стикери е направил колегата "la squadra azzurra" в момента има и от двата модела в него.Скоро ще има и фланели(вчера поръчвах стикер и чакам да ми дадат цена за изработка на фланели). Ако не си сигурен дали ще има среща може да ме потърсиш на 0885 08 22 83.
              Аз съм на мение, че ти си вожда Все пак и корам притежаваш, а ние някакви колички. щеш нещеш ти раководиш бургаската бругада

Коментар

deivid написа:
                krasio_79bs написа:
                DEICIDE 666 написа:
                Аз съм на мение, че ти си вожда Все пак и корам притежаваш, а ние някакви колички. щеш нещеш ти раководиш бургаската бругада
                Да, Краси ще го направим кредитор (обещател), а пък ти може да играеш амплоато на стипулант (уговорител) за осъществяването на срещата, докато всички останали ще сме бенефициери (3-ти лица), в чиято полза се уговаря събирането. P.S.Да питам нещо във връзка със срещата - нали не би било проблем, ако докарам един приятел, с едно ’’Еклипсче’’,червено на цвят, може и да сте го забелязвали из града Понеже той досега не е посещавал подобни срещи и ми се стори удачно като вариант да го поканя :D Мисля, че много добре ще се впише в колектива на ’’неиздържалите’’.
                Fiat Tipo 1.6 i.e. 90hp. 90г.

Коментар

аз не мисля така, тук тези збирки за хора които притежават

Коментар

P.S.Да питам нещо във връзка със срещата - нали не би било проблем, ако докарам един приятел, с едно ’’Еклипсче’’,червено на цвят, може и да сте го забелязвали из града Mr. Green Понеже той досега не е посещавал подобни срещи и ми се стори удачно като вариант да го поканя Very Happy Мисля, че много добре ще се впише в колектива на ’’неиздържалите’’. Mr. Green
                    Ми доведи го.Щом му се идва. :D
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

deivid написа:
                      аз не мисля така, тук тези збирки за хора които притежават
                      Аз пък съм на мнение, че изобщо не е основателно да се поставя някаква диференциация по отношение на това, кой каква марка кола има и това да е повод за някакво пренебрежително отношение към хората, които карат други марки коли. Това, което казваш е меко казано нелепо и безсмислено. Струва ми се , че срещите се организират, с цел запознанство, обмяна на опит, и забавление, и най-малко изграждане на негативизъм срещу който и да било.Колата не предопределя манталитета на човека.Всеки един независимо каква кола кара, може да бъде от полза на останалите. А какви са твоите аргументи в защита на тезата ти?

Коментар

ШШШШШШШШ,айде да не оаквате темата. Изяснявайте се някъде другаде ако имате спор по въпроса.Това че днес няма ФИАТ ,не означава че няма да си купи.Идеята на форума е за популяризиране на марката.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

нищо няя казвам, че не сам на кеф ваобще. Да не са нахварля кам някой, ще си замалча.

Коментар

deivid написа:
                            нищо няя казвам, че не сам на кеф ваобще. Да не са нахварля кам някой, ще си замалча.
                            Аз само споделям гледната си точка във връзка с това, което каза Не разбирам защо реагираш толкова остро

Коментар

Колкото повече, толкова повече
                              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 пък и може да го пробваме тва митцу дали вари на една права
                                punto gt3 98'

Коментар

Working...
                                X