Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе колеги,няма ли в Бургас някакъв по-голям паркинг за срещи,че да си наредите ФИАТКИТЕ както си требе,а?Гледам Аз снимките и не мога да Ви видя всичките наредени.Не че е проблем.Поздрави и се надявам да се срещнем колкото си може по-скоро. :D
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      Абе колеги,няма ли в Бургас някакъв по-голям паркинг за срещи,че да си наредите ФИАТКИТЕ както си требе,а?Гледам Аз снимките и не мога да Ви видя всичките наредени.Не че е проблем.Поздрави и се надявам да се срещнем колкото си може по-скоро. :D
      Митак,то паркинг има,ама няма къде да седне човек да изпие по някое питенце.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

popara801 написа:
        Много си прав! Нареждането на колите никак не ми харесва и на мен. Вариантът, колеги, е да ги изпраскаме на паркинга на х-л "Парк", да се нащракаме хубаата и да идем после на "Уест"-а да седнем на маса
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
          popara801 написа:
          Много си прав! Нареждането на колите никак не ми харесва и на мен. Вариантът, колеги, е да ги изпраскаме на паркинга на х-л "Парк", да се нащракаме хубаата и да идем после на "Уест"-а да седнем на маса
          Съгласен.И така става.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Не бе Вие да не го приемате като забележка.Тва е като съвет,защото по-добре и мащабно изглеждат срещите.А за Сливен ще сме там със сигурност само да се разберем за място на срещата.А между другото Аз писах и на колеги от Велико Търново ако искат да дойдат,щото имахме в предвид да си правим такава среща ако нямате нищо против. :D
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Търновци пак се уредиха! Спам-чат тема Ей тва е Соломоновско решение! Бравос!ПП Искаме и ние
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Търновци пак се уредиха! Спам-чат тема Ей тва е Соломоновско решение! Бравос!ПП Искаме и ние
                Абе във всяка тема е имало кризи и дано да сме всички с този статут.Надявам се.
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  Стига нарежда колите ами кажи какво ни донесе от Варна???????
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                    popara801 написа:
                    Стига нарежда колите ами кажи какво ни донесе от Варна???????
                    Иййййй, ти пък! Нищо особено, прибрах си една кола и купих на детето мозайка/соц. играчка малко, ама е забавно/ Пък ти ако искаше нещо, да беше дал поръчка! То Варната не е като Бургазъ, едни МОЛ-ове, едно чудо....
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

заради тия жени немога да доида бе
                      Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Коментар

EXPLICET написа:
                        Такмо като чаках Дейвид пред тях за срещата мина покрай мене и замина на някаде. Даже и не свирна.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Съвсем случайно някой от вас да знае ,как мога да си купя от онези стикерчета на фиат форума каде се лепят на задния прозорец и онези кръглите за страничните прозорци. Четох темата за Сливен, допадна ми, дано не вали сняг, че немога да му обуя зимни а с тези летните не се хващам. Кога ще е следващата среща в Бургас да дойда да си поговорим, хем да пием по една греяна при паржолата и кокала.
                          punto gt3 98'

Коментар

z_sutrov написа:
                            EXPLICET написа:
                            Такмо като чаках Дейвид пред тях за срещата мина покрай мене и замина на някаде. Даже и не свирна.
                            несам те видял за тва
                            Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Абре колега ти не разбра ли че тука наказват за щяло и нещяло,трябва преди да напишеш нещо да видиш дали няма да засегнеш някой,да видиш във правилния раздел ли си писал,да видиш със правилния размер букви ли пишеш,също така да внимаваш къде поставяш запетайки,тиренца,удивителни и тн и тн.И ако видиш някоя хубава кола да се продава нямаш право да кажеш на собственика колко му е хубава колата това е строго забранено.Със поздрави Смея се не в темата,която трябва! При регистрацията си в този форум сте се съгласили да спазвате правилата му.На който не му харесват - форуми много.Модераторски екип на fiat-bg.org
                              Пак не се изразих както трябва и съответно бях разбрана погрешно. Исках да кажа,че дори когато се смея,се придържам към темата! Иначе много мило,че ми говорите на "вие", поласкана съм.А може би имате още някого предвид?Т’ва последното покана за доброволно напускане ли е?
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Little Bullet написа:
                                Съвсем случайно някой от вас да знае ,как мога да си купя от онези стикерчета на фиат форума каде се лепят на задния прозорец и онези кръглите за страничните прозорци. Четох темата за Сливен, допадна ми, дано не вали сняг, че немога да му обуя зимни а с тези летните не се хващам. Кога ще е следващата среща в Бургас да дойда да си поговорим, хем да пием по една греяна при паржолата и кокала.
                                За стикер ще те уредим.В мен има един за задния прозорец(сив)Звънни ми на 0885 08 22 83 да се разберем къде да се видим да ти го дам.Цената е 2 лв за брой.Среща предполагам че може да има в неделя ако има мераклии.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X