Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

reter написа:
    S.W.A.T. написа:
    Абе колеги къде зареждате бензин в Бургас, знам че е доста офф топик, но мисля, че няма смисъл да отварям цяла тема. Аз зареждах от малкия Шел преди стадиона, но колата ми почна да забива лятото и минах на лукойл на изхода за Сарафово, ОМВ нямам идея как е там изобщо. Някакви впечатления от ОМВ и Еко-то ? Скоро заредих пак на малкия шел още има някви говна дето слагат, а до пролетта си бях доволен, но ...
    Само ОМВ! за Шел само лоши работи съм чувал
    И аз съм на същото мнение, особено като се има предвид, че след като заредя от Шел изминавам 2 пъти по-малко разстояние със същото количество бензин Е преносно казано :P , но определено има разлика по отношение на изминатите километри, както и по поведението на самата кола :P Поне аз съм останал с такова впечатлиние, затова и препоръчвам ОМВ, бензина на Екото също би трябвало да е добър :D
    Fiat Tipo 1.6 i.e. 90hp. 90г.

Коментар

от ЕКО съм зареждал само 100-так и е доста калпав, изобщо не ми хареса. Газта им също не струва
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Мога да ви кажа, че като става въпрос за срещите бъдете сигурни, че сме мнооого напред с материала, особено днес като влязох във чата на Свищов : gociyАбе колега аз бях там и чаках до и 30 и си тръгнах? ти кога беше там ? super_sАми 9 отидох с онзи моя човек с биричките завъртяхме се изпикахме се и ни стана студено.Звъннах на Гошко с ланчата и тои ми каза че е на търново и ние отидохме да играем билярд gociy ами аз дойдох и 7 тряяше да изчакате тццтц нищо айди др път Айде, следващия път и аз !
        Fiat Tipo 1.6 i.e. 90hp. 90г.

Коментар

reter написа:
          от ЕКО съм зареждал само 100-так и е доста калпав, изобщо не ми хареса. Газта им също не струва
          Аз зареждам 95 плюс и съм много доволен. Почти винаги зареждам от ЕКО . Само когато няма бензиностанция ЕКО наблизо зареждам ОМВ.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

Абре колега ти не разбра ли че тука наказват за щяло и нещяло,трябва преди да напишеш нещо да видиш дали няма да засегнеш някой,да видиш във правилния раздел ли си писал,да видиш със правилния размер букви ли пишеш,също така да внимаваш къде поставяш запетайки,тиренца,удивителни и тн и тн.И ако видиш някоя хубава кола да се продава нямаш право да кажеш на собственика колко му е хубава колата това е строго забранено.Със поздрави Смея се не в темата,която трябва! При регистрацията си в този форум сте се съгласили да спазвате правилата му.На който не му харесват - форуми много.Модераторски екип на fiat-bg.org
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

ии сас избарал си снимка, със мен :Д :П Момчета някои да има монитор, временно да ми го даде че моя изгоря и ся едвам чета на ТВ-то ;(

Коментар

z_sutrov написа:
                reter написа:
                Аз зареждам 95 плюс и съм много доволен. Почти винаги зареждам от ЕКО . Само когато няма бензиностанция ЕКО наблизо зареждам ОМВ.
                И Аз зареждам само на Еко,ама гас,понякога и бензин и съм доволен а и вкарваме по някоя стинка у форумо както е модерно да се казва.И между другото съм свалил тия работи за които говорихме окомплектовал съм ги и като си дойдеш се обади да видим кво ще правим. :D
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колегата SAS е мнооооого прав, че сме супер напред и със срещите, и с настроението, пък и с участниците напоследък. Ровя и Алфа и Ланча форума, там какво мъртвило е в темите за срещи в Бургас, скука! Сам си пускам постовете и после си ги чета! Дано колегите вземат пример от нашата банда, и да го понапълним тоя "Уест" и с други талянки, де!
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                  Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                  Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                    Колегата SAS е мнооооого прав, че сме супер напред и със срещите, и с настроението, пък и с участниците напоследък. Ровя и Алфа и Ланча форума, там какво мъртвило е в темите за срещи в Бургас, скука! Сам си пускам постовете и после си ги чета! Дано колегите вземат пример от нашата банда, и да го понапълним тоя "Уест" и с други талянки, де!
                    Ами то като удариш 2-3 и много ясно че сам ще си ги четеш че и може и сам да си отговаряш.

Коментар

Абе, друго исках аз да отбележа, но изглежда, вие там, от Сарафово, вече сте се започнали със зимните ритуали - ракийка, туршийка, дърва в печката и бой на жената и децата/евентуално, ако станете от масата/ . И да вземеш да си измиеш колата и да я пръснеш тая пета врата най-накрая, че и после да дойдеш на "Уест"-а да се похвалиш /и да почерпиш, естествено /
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Щв взема и аз да пиша там поне да не си отговаряш сам!!!!!!!
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Абе, друго исках аз да отбележа, но изглежда, вие там, от Сарафово, вече сте се започнали със зимните ритуали - ракийка, туршийка, дърва в печката и бой на жената и децата/евентуално, ако станете от масата/ . И да вземеш да си измиеш колата и да я пръснеш тая пета врата най-накрая, че и после да дойдеш на "Уест"-а да се похвалиш /и да почерпиш, естествено /
                          Сега колега съм на вино,една колежка ми даде телешка сушеница домашна и сега я пробвам как е.Чакай да напиша нещо за Уеста че да не вземат пак червени букви да има.Та кога викаш ще има среща

Коментар

Ми тая неделя, май, ама аз ше я пропусна, че до Варна ша одя на "шопинг", ко знайте вий Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ми тая неделя, май, ама аз ше я пропусна, че до Варна ша одя на "шопинг", ко знайте вий Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                              Ейййй тя таз твойта жена трябва златен да те направи,такъв мъж със свещ да беше го търсила нямаше да намери.И нещо за Уеста,то там много хубаво на тоя Уест топличко уютно само за срещи на форума.

Коментар

То в таз нашта смотс страна нищо не става ... горивата навсякъде са съкс ... сичкото ни е такова да го ева ... даа Уеста стааа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                                Fiat Coupe 1.8 16V

Коментар

Working...
                                X