reter написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Tipo 1.6 i.e. 90hp. 90г.
-
Мога да ви кажа, че като става въпрос за срещите бъдете сигурни, че сме мнооого напред с материала, особено днес като влязох във чата на Свищов : gociyАбе колега аз бях там и чаках до и 30 и си тръгнах? ти кога беше там ? super_sАми 9 отидох с онзи моя човек с биричките завъртяхме се изпикахме се и ни стана студено.Звъннах на Гошко с ланчата и тои ми каза че е на търново и ние отидохме да играем билярд gociy ами аз дойдох и 7 тряяше да изчакате тццтц нищо айди др път Айде, следващия път и аз !Fiat Tipo 1.6 i.e. 90hp. 90г.
Коментар
-
Абре колега ти не разбра ли че тука наказват за щяло и нещяло,трябва преди да напишеш нещо да видиш дали няма да засегнеш някой,да видиш във правилния раздел ли си писал,да видиш със правилния размер букви ли пишеш,също така да внимаваш къде поставяш запетайки,тиренца,удивителни и тн и тн.И ако видиш някоя хубава кола да се продава нямаш право да кажеш на собственика колко му е хубава колата това е строго забранено.Със поздрави Смея се не в темата,която трябва! При регистрацията си в този форум сте се съгласили да спазвате правилата му.На който не му харесват - форуми много.Модераторски екип на fiat-bg.org"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
z_sutrov написа:reter написа:от ЕКО съм зареждал само 100-так и е доста калпав, изобщо не ми хареса. Газта им също не струваFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Колегата SAS е мнооооого прав, че сме супер напред и със срещите, и с настроението, пък и с участниците напоследък. Ровя и Алфа и Ланча форума, там какво мъртвило е в темите за срещи в Бургас, скука! Сам си пускам постовете и после си ги чета! Дано колегите вземат пример от нашата банда, и да го понапълним тоя "Уест" и с други талянки, де!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Колегата SAS е мнооооого прав, че сме супер напред и със срещите, и с настроението, пък и с участниците напоследък. Ровя и Алфа и Ланча форума, там какво мъртвило е в темите за срещи в Бургас, скука! Сам си пускам постовете и после си ги чета! Дано колегите вземат пример от нашата банда, и да го понапълним тоя "Уест" и с други талянки, де!
Коментар
-
Абе, друго исках аз да отбележа, но изглежда, вие там, от Сарафово, вече сте се започнали със зимните ритуали - ракийка, туршийка, дърва в печката и бой на жената и децата/евентуално, ако станете от масата/ . И да вземеш да си измиеш колата и да я пръснеш тая пета врата най-накрая, че и после да дойдеш на "Уест"-а да се похвалиш /и да почерпиш, естествено /Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Колегата SAS е мнооооого прав, че сме супер напред и със срещите, и с настроението, пък и с участниците напоследък. Ровя и Алфа и Ланча форума, там какво мъртвило е в темите за срещи в Бургас, скука! Сам си пускам постовете и после си ги чета! Дано колегите вземат пример от нашата банда, и да го понапълним тоя "Уест" и с други талянки, де!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Абе, друго исках аз да отбележа, но изглежда, вие там, от Сарафово, вече сте се започнали със зимните ритуали - ракийка, туршийка, дърва в печката и бой на жената и децата/евентуално, ако станете от масата/ . И да вземеш да си измиеш колата и да я пръснеш тая пета врата най-накрая, че и после да дойдеш на "Уест"-а да се похвалиш /и да почерпиш, естествено /
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Ми тая неделя, май, ама аз ше я пропусна, че до Варна ша одя на "шопинг", ко знайте вий Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар