Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бре, ша зема да пропусна тая неделя! То на човек да му се отще, тъкмо се раздвижи темичката...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
      Бре, ша зема да пропусна тая неделя! То на човек да му се отще, тъкмо се раздвижи темичката...
      Абре колега ти не разбра ли че тука наказват за щяло и нещяло,трябва преди да напишеш нещо да видиш дали няма да засегнеш някой,да видиш във правилния раздел ли си писал,да видиш със правилния размер букви ли пишеш,също така да внимаваш къде поставяш запетайки,тиренца,удивителни и тн и тн.И ако видиш някоя хубава кола да се продава нямаш право да кажеш на собственика колко му е хубава колата това е строго забранено.Със поздравиПридържайте се към заглавието на темата.Всичко останало е спам."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Коментар

nai7 написа:
        Абре колега ти не разбра ли че тука наказват за щяло и нещяло,трябва преди да напишеш нещо да видиш дали няма да засегнеш някой,да видиш във правилния раздел ли си писал,да видиш със правилния размер букви ли пишеш,също така да внимаваш къде поставяш запетайки,тиренца,удивителни и тн и тн.И ако видиш някоя хубава кола да се продава нямаш право да кажеш на собственика колко му е хубава колата това е строго забранено.Със поздрави
        Пропусна нещо: има няколко колеги, които само гледат да са контра на това което пишем. А Наско днеска оправихме колата с твоя човек ако не си разбрал. Айде неделя живи и здрави може да се видим.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Продължават със червените буквички колега,знаете ли че има хора които влизат само тука понеже повечето дето влизат са от Бургас и е нормално да си пишат разни други неща,даааааа затова има и лични и скайп и телефони ами то тоя форум само за сериозни неща ли е.Сега е редно д ме накажат понеже изразявам мнение срещу шефовете или пак да ми баннат.

Коментар

Да не Ви пука , така или иначе сичко е за пари ... после не ме питайте що не пиша, отдавна съм по-редовен другаде ... а в неделя от 16:00 на Веста ли ?
            Fiat Coupe 1.8 16V

Коментар

ShadowMaster написа:
              Да не Ви пука , така или иначе сичко е за пари ... после не ме питайте що не пиша, отдавна съм по-редовен другаде ... а в неделя от 16:00 на Веста ли ?
              Там ще е.Мен не ме бройте тази седмица ще съм извън града и едва ли ще успея да се прибера до 16:00 часа.Симеоне,вчера засякох едно купе зад 55 блок в Славейков.Ти ли беше?
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Мисля че не .... вчера не съм ходил натам ... номер видя ли ?
                Fiat Coupe 1.8 16V

Коментар

ShadowMaster написа:
                  Мисля че не .... вчера не съм ходил натам ... номер видя ли ?
                  Не,загледах го за стикер,ама нямаше.Имаше стикер за АГУ.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Има още едно купе с стикер за ГАЗ но не е със стикер на форум ... познавам го пича , от Лазур е ...
                    Fiat Coupe 1.8 16V

Коментар

Нещо няма кой да ви сръчка за среща тази неделя. Айде аз да я обявя.Тази неделя(08.11.2009) в 16:00 часа на "Уеста"Надявам се да няма сърдити за червения текст по горе в темата.Стават такива неща,по-важното е че сме си приятелчета и ще се събираме и за напред.Независимо че са затегнали малко нещата с писането в темата.Ще направя всичко възможно да присъствам на срещата.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Абе колеги къде зареждате бензин в Бургас, знам че е доста офф топик, но мисля, че няма смисъл да отварям цяла тема. Аз зареждах от малкия Шел преди стадиона, но колата ми почна да забива лятото и минах на лукойл на изхода за Сарафово, ОМВ нямам идея как е там изобщо. Някакви впечатления от ОМВ и Еко-то ? Скоро заредих пак на малкия шел още има някви говна дето слагат, а до пролетта си бях доволен, но ...
                        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Алоууууу, тука само за срещи говорим! Я марш да питаш някъде другаде
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

еми то това е жизненоважно, ако скоро не заредя някъде няма да мога да дойда на срещата карам с последните литри от шел-а и вчера едно бмв направо ми удари 2 коли ластик с на лук-а върви добре ама май малко км минавам ...
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                              Абе колеги къде зареждате бензин в Бургас, знам че е доста офф топик, но мисля, че няма смисъл да отварям цяла тема. Аз зареждах от малкия Шел преди стадиона, но колата ми почна да забива лятото и минах на лукойл на изхода за Сарафово, ОМВ нямам идея как е там изобщо. Някакви впечатления от ОМВ и Еко-то ? Скоро заредих пак на малкия шел още има някви говна дето слагат, а до пролетта си бях доволен, но ...
                              Само ОМВ! за Шел само лоши работи съм чувал
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                                S.W.A.T. написа:
                                Само ОМВ! за Шел само лоши работи съм чувал

Коментар

Working...
                                X