Бре, ша зема да пропусна тая неделя! То на човек да му се отще, тъкмо се раздвижи темичката...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
la squadra azzurra написа:Бре, ша зема да пропусна тая неделя! То на човек да му се отще, тъкмо се раздвижи темичката...
Коментар
-
nai7 написа:la squadra azzurra написа:Бре, ша зема да пропусна тая неделя! То на човек да му се отще, тъкмо се раздвижи темичката...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Бре, ша зема да пропусна тая неделя! То на човек да му се отще, тъкмо се раздвижи темичката...
Коментар
-
ShadowMaster написа:Да не Ви пука , така или иначе сичко е за пари ... после не ме питайте що не пиша, отдавна съм по-редовен другаде ... а в неделя от 16:00 на Веста ли ?
Коментар
-
Нещо няма кой да ви сръчка за среща тази неделя. Айде аз да я обявя.Тази неделя(08.11.2009) в 16:00 часа на "Уеста"Надявам се да няма сърдити за червения текст по горе в темата.Стават такива неща,по-важното е че сме си приятелчета и ще се събираме и за напред.Независимо че са затегнали малко нещата с писането в темата.Ще направя всичко възможно да присъствам на срещата.
Коментар
-
Абе колеги къде зареждате бензин в Бургас, знам че е доста офф топик, но мисля, че няма смисъл да отварям цяла тема. Аз зареждах от малкия Шел преди стадиона, но колата ми почна да забива лятото и минах на лукойл на изхода за Сарафово, ОМВ нямам идея как е там изобщо. Някакви впечатления от ОМВ и Еко-то ? Скоро заредих пак на малкия шел още има някви говна дето слагат, а до пролетта си бях доволен, но ...'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Абе колеги къде зареждате бензин в Бургас, знам че е доста офф топик, но мисля, че няма смисъл да отварям цяла тема. Аз зареждах от малкия Шел преди стадиона, но колата ми почна да забива лятото и минах на лукойл на изхода за Сарафово, ОМВ нямам идея как е там изобщо. Някакви впечатления от ОМВ и Еко-то ? Скоро заредих пак на малкия шел още има някви говна дето слагат, а до пролетта си бях доволен, но ...Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:S.W.A.T. написа:Абе колеги къде зареждате бензин в Бургас, знам че е доста офф топик, но мисля, че няма смисъл да отварям цяла тема. Аз зареждах от малкия Шел преди стадиона, но колата ми почна да забива лятото и минах на лукойл на изхода за Сарафово, ОМВ нямам идея как е там изобщо. Някакви впечатления от ОМВ и Еко-то ? Скоро заредих пак на малкия шел още има някви говна дето слагат, а до пролетта си бях доволен, но ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар