може, що не Ама с 60 к.с. кола - не знам твоята каква е Аз като се засека с някой ентусиаст на някой светофар - правим си импровизирани гонки Ама гледам да не се прекалява, все пак глупости глупости, ама трябва да са умерени
някой може ли да каже, за 24ти ли да глася возилото или за 31-ви ?
никой нищо не може да ти каже... то нашето е несериозна работа... по принцип 31-и, ама...п.п. то като гледам прогнозата за времето в неделя няма да е за излизане.... като си помисля, че софианци ходят на плаж по цял ден в това време
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Срещата е на 31ви... и тея дето не са идвали последните 3-4 месеца на среща - хич да не ми викат, че била несериозна работата... ние си се събираме по 4-5 фиата, вие като не идвате - вие губите Извън-форумно се събрахме дори 7 фиата, а само 3 бяхме от форума, ако станете малко по-сериозни може и повече да станем... Несериозна е не нашата, а вашата работа :Dтаа... следващата среща е на 31ви в 17:00 на West-а ... който не знае къде е - на първа страница има линк към bgmaps, или да ми пише ЛС и ще се уговорим нещо...По фиатските срещи си имаме редовни фиатаджии, които ходим всеки път ... и много мразя да ме наричат несериозен Щом аз отидох на 2 цилиндъра на среща в жегата, значи и най-голямата жега не Ви е оправдание
Тъкмо щях да казвам, че последния път като минавах покрай West беше в нещо като ремонт или по-скоро беше поразбичкан, но видях темата на колегите с Алфите http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26206То има 10 дена до товагава ама няма да е лошо да се уточни мястото, така или иначе от тази среща натам ставам най-сериозния.
Срещата е на 31ви... и тея дето не са идвали последните 3-4 месеца на среща - хич да не ми викат, че била несериозна работата... ние си се събираме по 4-5 фиата, вие като не идвате - вие губите SmileИзвън-форумно се събрахме дори 7 фиата, а само 3 бяхме от форума, ако станете малко по-сериозни може и повече да станем... Несериозна е не нашата, а вашата работа Very Happyтаа... следващата среща е на 31ви в 17:00 на West-а ... който не знае къде е - на първа страница има линк към bgmaps, или да ми пише ЛС и ще се уговорим нещо...По фиатските срещи си имаме редовни фиатаджии, които ходим всеки път ... и много мразя да ме наричат несериозен Evil or Very Mad Щом аз отидох на 2 цилиндъра на среща в жегата, значи и най-голямата жега не Ви е оправдание Smile
Килърчо, тея дето не са идвали последните 3-4 месеца на среща имат жена на която трябва да обръщат внимание, по две деца, които също искат своето, къща, която също иска поддръжка, ремонт и т.н. и куп други ангажименти... пък и не виждам с какво мога да се обогатя духовно от срещи с тийнове като тебе...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Е недей така де то момчето не сиак да каже,че не трябва да си гледаме къщите.Просто е малко импулсивен и малко по-темпераментен и подържа сбирките да са на ниво.
Neokill подкрепям те макар,че от скоро притежавам ФИАТ/преди това само Алфи/ защото когато минавам покрай WEST или не работи или има келеши дето само се лигавят там с персонала.
ОК, вече е решено - срещите се преместват на паркинга зад автото...Всяка втора и последна неделя от месеца на паркинга зад автото (или за по-кратко в заглавието - Хепи)...
Коментар