Предлагам да минаваме вече на зимния час, че вече към 18.30 ч. е тъмничко. Не че нещо, ама не може да си висим навън и да си зяпаме по колиците, както обича Жоро, примерно Пък май ще сменят и часовника този уикенд, тъй че, давайте предложения за час и да го обсъждаме с другите форуми. Досега беше 14.00 ч., други идеи ПП: Аз съм за 16.00 ч., бай дъ уей!
Предлагам да минаваме вече на зимния час, че вече към 18.30 ч. е тъмничко. Не че нещо, ама не може да си висим навън и да си зяпаме по колиците, както обича Жоро, примерно Пък май ще сменят и часовника този уикенд, тъй че, давайте предложения за час и да го обсъждаме с другите форуми. Досега беше 14.00 ч., други идеи ПП: Аз съм за 16.00 ч., бай дъ уей!
Вкара ме в размисъл Нали имаше някаква уговорка с Алфистите да се събираме в 18:00 часа?Няма ли да има техни представители на срещата.Финала на ралито е в 15:30 часа.Ми като се замисля 16:00 е идеално за зимния период.
Вкара ме в размисъл Нали имаше някаква уговорка с Алфистите да се събираме в 18:00 часа?Няма ли да има техни представители на срещата.Финала на ралито е в 15:30 часа.Ми като се замисля 16:00 е идеално за зимния период.
Да де, уговорката е всяка втора и последна неделя от месеца - лятото от 18.00, зимата от 14.00 и все на "Уест"-а! Затова сега да видим какви са настроенията при нас за генерална промяна на зимния час, и след малко ще го пусна за размисъл и при алфите. А колегата streethools да не се ослушва, има бойна задача
Предлагам да минаваме вече на зимния час, че вече към 18.30 ч. е тъмничко. Не че нещо, ама не може да си висим навън и да си зяпаме по колиците, както обича Жоро, примерно
Пак ме разконсперираха Пуста тръпка по човъркането. Ако някой ден доживея да си взема нова кола от магазина ще умра от скука докато е в гаранция . Иначе в 16.00 е идеално.
и аз съм за 16:00 часа но все пак като се саберем тая неделя след ралито викам да го дооточним а иначе за ся остава във 18:00 на уест за тая неделя нали
и аз съм за 16:00 часа но все пак като се саберем тая неделя след ралито викам да го дооточним а иначе за ся остава във 18:00 на уест за тая неделя нали
Аааа,момчета що не четете темата по нагоре?Нали това се пише последните няколко поста.Тази седмица срещата ще е от 16:00 Часа на "Уеста"
този път и аз съм на линия. Къде ще гледате ралито(къде ще застанете имам предвид)?
Май всеки ще застане където намери място.Аз май ще съм на "порт ойла".Само се чудя къде да си паркирам колата.Май ще я оставя на автогарата и от там ще прескоча пеша.Миналата година се наврях на самата бензиностанция и после един час не можах да се измъкна през пътя за СО МАТ.
Коментар