Ти си вече в друго измерение, с туй джелезо под капака
:D С туй джелезо дето казваш, вече ще трябва да ме погребват прав. Днес пак лежах отдолу - сменях ангренажния и и на балансните. Ама като не ги смених преди да го пусна в коша....
Ще мина тези дни да видя какво става с "Уеста""deivid" На някои колеги може да не им е удобно да се местим из града.Ако стане така че се събираме на "Уеста" ще бъдеш своевременно предупреден.Ще ги събереш колегите които те чакат на Техномаркета и ще ги доведеш в колона до "Уеста" ПП.И на мен ми е по удобен Техномаркета че ми е наблизо,ама няма подобаващи условия за сбирка.( ако завали ко праим?)
Ще мина тези дни да видя какво става с "Уеста""deivid" На някои колеги може да не им е удобно да се местим из града.Ако стане така че се събираме на "Уеста" ще бъдеш своевременно предупреден.Ще ги събереш колегите които те чакат на Техномаркета и ще ги доведеш в колона до "Уеста" ПП.И на мен ми е по удобен Техномаркета че ми е наблизо,ама няма подобаващи условия за сбирка.( ако завали ко праим?)
Ами казвам "Уеста" защото съм писал в другия форум... Но кадето кажите. Тъй или иначе съм на линия аз. :D Това ще е много яко, някой път да направим едно кръгче из Бургас. :P Ако има някъква промяна, драснете едно СМС-че или звъннете да знам, че нямам НЕТ. Номера ми е 0877482087
Joro скоро няма ли да преминаваш в турбо измерението
Tова е някаква идея за в далечното бъдеще, изобщо не знам дали ще бъде осъществена, ама ми е минавало през акъла. Поне с този блок е лесно. Трябва "само" да си набавя турбото с турбо пътищата, бутала, разпределителните валове, компа, детонационен датчик, мап за турбо мотори, маслен радиатор с тръбите.
Като че ли ми се сменя малко обстановката.... "Уест"-а
??? Искаш да не се събираме на "Уеста" или искаш да сме там?Сега минах от там и още са в ремонт,увериха ме че в петък ще отворят.Ако решим да сме там ще работят със сигурност.Ако имате други предложения пишете да се разберем.
По-скоро НЕ искам, не че е лошо мястото на срещите, даже напротив, просто малко разнообразие от време на време! Искам да си наредим някъде колиците, да си седнем, да си пием биричката и да си ги гледаме Убавиците...То, не че есенно-зимният сезон може да стане това някъде, ама аз да си кажа
Коментар