Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, що не свиркате че нямате тема за срещи както има за другите градове ...СРЕЩИ ВЪВ БУРГАС: ВСЯКА 2-РА и 4-ТА НЕДЕЛЯ - West

Коментар

Само една поправка - всяка втора и последна неделя от месеца, по някой път последната не е 4-та ...

Коментар

а бе kiler_4o с тва мранкане не можеш да привлечеш хора , който иска ше ходи които иска не Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
        ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Може за теб да е мрънкане, но за мен е нещо много по-различно Тук има много фенове на марката, които не идват по срещите заради разни причини и оправдания, които не са много важни ... Просто се дразня, че като влязох в началото във форума направихме 1-2 срещи по 10-12 коли, от тогава идват 3-4 макс ... алфа ромео форума са много по-сериозни... под 10-12 коли на тяхна среща не помня да съм виждал ... за това направих така, че нашите срещи да съвпадат с техните, поне като се събираме да сме много ... Не знам дали това е причината някой да не идва и се надявам да не е ... Така е, който иска - идва, но на мен не ми пречи да напомням от време на време ...

Коментар

така е прав си наистина е хубаво да се събираме повечко...... Може би тряя някаде другаде да си бием среща, щом алфаджиите са толкова много, че то там няма да има място за всички. Или пък де да знам за някав друг час да помислим , нека всеки си каже кога му е удобно. То тва 14:00 часа, най мързеливото време , пък и който има някав ангажимент тва му остава по средата на деня. Примерно на мене ми е по удобно или сутрин към 10 или някаде към 18-19 часа ........... аре и колегите да си кажат мнението

Коментар

аз смятам да направя сефтето на следващата среща :D на мен ми е по-удобно слеодобяда че неделя сутрин .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 много ми е спящо

Коментар

е 14:00 сутрин ли му викате бе (rofl)то и аз ставах късно, ама му мина модата на това ... Не знам аз как винаги съм отделял 2 часа от времето си без да си търся оправдания Случвало се е да не мога да отида, заради по-важни ангажименти, като кандидат-студентски изпит :D но в останалото време гледам да ходя ... и такова нещо като мързел не е оправдание при мен Ще се радвам на 25-ти ако успея да намеря пътя към къщи от слънчев бряг след бала - да дойда и да се съберем много коли

Коментар

като гледам и малко хора си казват мнението по въпроса.......... кво остава да дойдат. наистина си прав, който не иска да дойде си търси оправдания, пък който иска просто го прави ПС: ех то заради тия балове трудно ше се съберат хора

Коментар

Колеги, има вероятност в събота да отскочим до Бургас, за да уважим Килърчо, та кажете ще искате ли стикер за задното стъкло, колко бройки да взема, и някакви претенции за външно или вътрешно залепване.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=75
                    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

тука у нащо село не ползваме такива екстри

Коментар

Tihomir78 написа:
                        говори за себе си :D

Коментар

колеги,неможе да бъде.тази седмица на сбирката Фиатите бяха повече от Алфите.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Давайте малко снимки да видим. Аз днес малко пак разглабях по колата На някой ако му се счупи копчето за ел. стъклата да знае, че има оправия. Лятото без да отваряш стъклата е кофти работа
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Tihomir78 написа:
                              Грозно грозно, направо в бъбреците! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07На твоята темпричка ще ти ходи много едно стикерче на задното стъкло
                              VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

тази неделя ще има ли среща може и аз да дойда ама ми е малко зле фиата бяха ме блъснали,и още не съм боядисъл 5 врат само със основа е пръсната и е бяла,ама така се познава поне

Коментар

Working...
                                X