Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще мина да видя, че 3 телевизора имам вкъщи, на 2-та не им се работи :D. Благодаря!
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
      Я ми кажете, къде има сервиз за телевизори, по възможност в Меден рудник.
      Предпоследната спирка на тролея(преди лидъл) на 20 м.от нея е има една нова кооперация и до нея един гараж в двора на къща които е и магазин за електроника и сервиз.Има маистори които работят по домовете тел. номера има в ало Бургас.
      fiat bravo 1.6 16v 103h.p.96,opel corsa cdti 1.3 75h.p.2008

Коментар

kal0yanch40 написа:
        Я ми кажете, къде има сервиз за телевизори, по възможност в Меден рудник.
        Късно видях, ама...Вуйчо ми е тв техник и е баш в МР
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Някой ще ходили утре на срещата. Щото на мен, ми се очартава, за сега, да почивам и смятам да намина.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

д

днес ще има ли някой ?
            fiat bravo 1.4

Коментар

Аз пропускам, днес местихме мебели и направо съм разбит. Другата седмица, ако не ходя на мотосъбора в Ямбол, ще мина да се видим.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

За утре, някой. Аз не обещавам 100%, но ще се помъча и може да закъснея малко.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Колеги помагай те пръснах картер на купето има ли някой който разбира и може да го погледне да каже какво може да се направи по въпроса колата е в Меден рудник
                  Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети

Коментар

pitbull1777 написа:
                    Колеги помагай те пръснах картер на купето има ли някой който разбира и може да го погледне да каже какво може да се направи по въпроса колата е в Меден рудник
                    Не разбирам много, но сам прецени. Ако е пукнато, може да го завариш, някъде, където правят аргонови заварки, но ако е отчупено парче, потърси нов втора ръка.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                      pitbull1777 написа:
                      Не разбирам много, но сам прецени. Ако е пукнато, може да го завариш, някъде, където правят аргонови заварки, но ако е отчупено парче, потърси нов втора ръка.
                      Да, товя е ясно ама първо не съм от Бургас и незнам каде да търся а и все пак исках ако има възможност някой който разбира да го погледне щото мен в тези неща хич ме няма

Коментар

pitbull1777 написа:
                        kal0yanch40 написа:
                        pitbull1777 написа:
                        Да, товя е ясно ама първо не съм от Бургас и незнам каде да търся а и все пак исках ако има възможност някой който разбира да го погледне щото мен в тези неща хич ме няма
                        Имам човек които може би ще ти свърши работа и е от М.Рудник само да е свободен.Работил е в сервиз на Фиат сега работи на часно, да го питам ли дали ще те поеме и за кога?Дано не си изкривил сондата за маслото щото става сложно.
                        fiat bravo 1.6 16v 103h.p.96,opel corsa cdti 1.3 75h.p.2008

Коментар

Колегй частите днес ми пристигат няма ли кой да удари едно рамо да сменим този картер?

Коментар

къде ще го сменяш ?
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Някой, може ли, да ми услужи с 3G флашка на Глобул, за интернет. Трябва ми за четвъртък и петък. Имам си карта, но моята флашка се счупи.
                              Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Нещо позамряла темата.Колеги има ли все още срещи да мина да ви видя, че от доооооооооооооооста време не съм се вясвал?
                                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                                X