Хубав или тея от 2,50 дето само името им е никотин....Имам хубав на декан.Няма нищо общо с ментето.Ако искаш ела да ти дам едното шише че си поръчах 3бр.Като невидял....14лв е 30мл.....Отива ми за 1 месец...
Ехее извинявайте,че извън темата,ама сериозно ли 14лв никотина?Тука в Ст.Загора за 30мл. ни искат по 30лв. След 2 седмици ще идвам натам ако не си го продал,ще искам и аз.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
http://aukro.bg/listing.php/search?s...1%81%D1%82от тука пазаря аз течност и цигарки......Като идваш мини през монтажния център на технополис ще ти дам едното.Няма ядове...Поне няма да плащаш транспорт..хихи...
Хубав или тея от 2,50 дето само името им е никотин....Имам хубав на декан.Няма нищо общо с ментето.Ако искаш ела да ти дам едното шише че си поръчах 3бр.Като невидял....14лв е 30мл.....Отива ми за 1 месец...
Ок на срещатата утре вземам двете.Едно за popara801 и дно за мен.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
http://aukro.bg/listing.php/search?sg=0&string=%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%82% D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D1%82%D0%B5%D1%87%D 0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82от тука пазаря аз течност и цигарки......Като идваш мини през монтажния център на технополис ще ти дам едното.Няма ядове...Поне няма да плащаш транспорт..хихи...
Благодаря ти много колега.Ще почерпя някой път като се видим на срещата.Поздрави.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
колеги привет!Извинете ме че така направо ще ви попитам,но имам нужда от помоща ви.Та направо на въпроса къде в Бургас да си заредя климатика 2 месеца съм на морето и все ми се казва по 100 лв за зареждане от пловдив съм и там за около 40-60 лв го зареждат ако някой все пак реши да ми каже нека ми напише адреса или името и къде се намира въпросното място .Блягодаря ви предварително
колеги привет!Извинете ме че така направо ще ви попитам,но имам нужда от помоща ви.Та направо на въпроса къде в Бургас да си заредя климатика 2 месеца съм на морето и все ми се казва по 100 лв за зареждане от пловдив съм и там за около 40-60 лв го зареждат ако някой все пак реши да ми каже нека ми напише адреса или името и къде се намира въпросното място .Блягодаря ви предварително
Само за зареждане ли си?Имам познат който зарежда ,но не с машина а с бутилки,компресор и манометри.Ако те интересува ,ще попитам за цена.
Коментар