Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: за срещата на фиат

la squadra azzurra написа:
    Joro написа:
    N-VALKA написа:
    колеги тази седмица ще правите ли среща на фиатчетата?
    Ами аз смятам да мина към 18.00. Дано да има и други. Не знам от алфа форума как са настроени, ще погледна и там.
    Ние с теб си пишем, и тук, и там , аз също ще дойда... А относно мотокроса - честно, нямам грам тръпка, бре, Краси! Мини после да разкажеш поне имало ли е и други ФИАТентусиасти!
    То добре да мина,ама къде ще бъде срещата?На ’’Уеста’’ ли?А иначе нашия съфорумец ’’bavareca’’ със сигурност ще присъства на рали кроса.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Мисля, че "Уест"-а последно остана като място за срещи. Имаше предложение за горния паркинг на Бургас Плаза, ама май отпадна, засега А и тъй, като гледам, около 10.00 ч. и кафенце може да пийнем...
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Мисля, че "Уест"-а последно остана като място за срещи. Имаше предложение за горния паркинг на Бургас Плаза, ама май отпадна, засега А и тъй, като гледам, около 10.00 ч. и кафенце може да пийнем...
        Абре ти не работиш ли ами само по срещи ходиш,мискинин такъв

Коментар

Ако съм се събудил може и да дойда за по кайве
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

nai7 написа:
            Абре ти не работиш ли ами само по срещи ходиш,мискинин такъв
            Ха, на някой май му е изтекъл БАН-а Честито!
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

а защо не се разходите до дебелт за да гледате рали-кроса? ще има три представителки на концерна ФИАТ очертава се много успорвана битка който иска да гледа да заповяда в събота от 13:00 и в неделя от 10:00!!! сори че малко касно се сетих да пиша ама ми пушеше главата цяла седмицаи да не забравите да званнете да се видим ако дойдете тел. миго има в раздела телефони за помощ и Краси също!ще се радвам да се видим там
              FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Re: за срещата на фиат

Joro написа:
                N-VALKA написа:
                колеги тази седмица ще правите ли среща на фиатчетата?
                Ами аз смятам да мина към 18.00. Дано да има и други. Не знам от алфа форума как са настроени, ще погледна и там.
                Ние с теб си пишем, и тук, и там , аз също ще дойда... А относно мотокроса - честно, нямам грам тръпка, бре, Краси! Мини после да разкажеш поне имало ли е и други ФИАТентусиасти!
                Колега няма да е мотокрос а рали-крос и е много по итересно от мотокроса!има много успорвана битка строшени калници брони и т.н нямя да съжалявяш ако дойдеш да гледаш :D
                FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Днес ще пропусна квалификациите,но утре ще съм на състезанието.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Утре май ще се видим на стадиона в Дебелт първо Нещо ме зарибяват от ФауВе Форума, пък и вие казвате, че щяло да е яко
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Утре май ще се видим на стадиона в Дебелт първо Нещо ме зарибяват от ФауВе Форума, пък и вие казвате, че щяло да е яко
                      Ще се сетиш ти де е истината.За призовото място ще се борят с Алфа,а ти ми се дърпаш. ПП.Ето и карта в гугала за тези които не знаят къде е стадиона в Дбелт.http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...18282&t=h&z=16
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

колеги ще има ли среща тази седмица каде и кога???

Коментар

N-VALKA написа:
                          колеги ще има ли среща тази седмица каде и кога???
                          Днес, 18.00 ч. на "Уест"-а /който се намира до кортовете до х-л "Парк"/
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

И малко снимки от стадиона в Дебелт/колегите сигурно още са там/!
                            Прикачени файлове
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Тая година ще има ли рали Бургас ? Знае ли някой нещо?
                              ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

Какво стана с Ланчата днес ... нормално ли беше всичко ?!?п.с. А кой ще ходи на феста ? Уговорки направени ли са вече ??
                                Fiat Coupe 1.8 16V

Коментар

Working...
                                X