Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Другата седмица ги очаквам и зад оградата да се скрият гадовете. На същата улица има и едно място със жив плет висок около 2 метра.Гадовете се крият зад него снимат в гръб.Въобще нямаш шанс да ги видиш.Стават все по подли и изобретателни.
    аз там - от Мираж-а до другото кръгово си карам по принцип с 50 щото си ги знам. Пък и точно там дето са куките като мръкне пресичат много хора и нищо не се вижда - като нищо може да вдигнеш некой на капака....п.п. а има и хора с много пари - карат си там с 60-80-100 км.ч.
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз не че имам много пари,ама и аз си карам с 60 там .Но когато има движение и аз съм в средната лента,или рано сутрин.
      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

някой да знае къде продават такива рамки ?
        Прикачени файлове
        Punto Mk2 1.2I Sx

Коментар

здр

krasio_79bs написа:
          Другата седмица ги очаквам и зад оградата да се скрият гадовете. На същата улица има и едно място със жив плет висок около 2 метра.Гадовете се крият зад него снимат в гръб.Въобще нямаш шанс да ги видиш.Стават все по подли и изобретателни.
          нямат право да се крият снимаи ги на някое такова място и можеш да се обадиш и да пуснеш сигнал,че се крият,и има наказания

Коментар

здр

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА НОВАТА 2012г.

Коментар

За Много Години!
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

честита нова година на всички нека тя ви донесе много здраве ,щастие, късмет и не на последно място пари леки и безаавариини пътувания
                STILO JTD

Коментар

днес ще има ли сбирка
                  STILO JTD

Коментар

За много години!Честита нова година колеги!Аз лично няма да мога да присъствам на сбирка.Налага се да пътувам извън града.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Айде Честита Нова 2012 Година.Нека,доне се на всички,само хубави моменти.Аз бих могъл да дойда,обаче не с Бравата.А с големия звяр от подписа,от който ме е срам,понеже е много висока класа,не от друго.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

здр

За много години на всички много здраве,щастие и късмет ви пожелавам

Коментар

papaza-рамка за цд има на axm на Иван Вазов а също гледах и в един магазин на москва.За много години!
                          fiat bravo 1.6 16v 103h.p.96,opel corsa cdti 1.3 75h.p.2008

Коментар

Да ви е честита Новата Година,живи и здрави :D и от пари отърване да няма......!!! :D :D :D..... Бленди(рамки за касетофон) за всякакви автомобили има при мен в монтажния център на Технополис (кар аудиото)......
                            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

мерси за инфото колеги
                              Punto Mk2 1.2I Sx

Коментар

Ч.Н.Г Нека Нова година значи ПО-ДОБРА година от всяка предходна за нас!!!!
                                ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

Working...
                                X