:D при разход 19/100 с отнемане на газта ще падне с доста повече от 1.5л :D ама не става само по инерция :D :D :D системата е монтирана на малко камионче 3.9ТД което си кара по 1 маршрут всеки път с един и същ шофер. Не усещам да е по-мощен като съм го разпърквал из махалата ама то и няма как камион все пак с тахографи и глупости. още в началото като чух за тези системи реших че е голяма глупост едва ли не перпетум мобиле измислили.. повече мощност и разхода на половина.......................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
todorw написа:Joro написа:60-80 лв
Коментар
-
deivid написа:колеги давайте да се организираме за последното събиране на клуба, за годината. Петък или събота вечер да направим събиране без коли. Един банкетAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
здравейте приятели и аз да се похваля, след като продадох уното няколко месеца по-късно не ме сдържа си купих едно пунто gt червено с бели оз-тки, раздадох му малко газчица из града и моторчето не издържа (не е здраво като уното) та сега е без двигател но като го събера ще се видим на уеста (до година) :D весели празници на всичкиpunto gt3 98'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар